2777
2789
عنوان

مردای نی نی سایت واقعا مرد نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 52 پست

اینا صرفا نر هستن کردی تو اینا نمیبینم جالبه تو اینجور تاپیکا نمیان چون میدونن حق با خانومای سایته و اینا واقعا مزاحمت پ اینجا 

تازه یکیش تاپیک زده بود نمی‌دونم بهترین مرد یا نمی‌دونم چی ترین مرد سایت کیه همشون هم ریخته بودن توقع داشتن جز بهترین مرد انتخاب شن 😂😂😂😂😂😂😂

اخه مرد اصلا میاد بین زنا چه برسه بهترین مرد هم باشه 🤣

مثل نوار بهداشتی لای زنای سایت زنان و زایمان میچرخن چندوقت دیگه حامله ام میشن یکیشون چند وقت پیش تاپ ...

این جمله رو کپی کردی همه جا میذاری؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترررر قرص برنجه متاسفانه یا خوشبختانه فیک بود نمردم:/ ولی کلیه کبدم داغون شد باید برم چکاپ مداوم ...

متاسفم 

تروخدا دیگه اینکارو نکن برات دعا میکنیم هرچه زودتر خوب بشس

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

متاسفم تروخدا دیگه اینکارو نکن برات دعا میکنیم هرچه زودتر خوب بشس

مرسی 🥲🥲❤❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

مرسی 🥲🥲❤❤

دوست داریم

حالت بده بیا دردل کنیم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

دوست داریمحالت بده بیا دردل کنیم

💔💔💔درد دل چاره این دل غمزده نیست💔🥲 ولی بازم مرسی 🥲🥲🥲❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

من تمایل ندارم با لیشون حرف بزنم عزیزم

چیشد ثنا🥲🥲🥲

این جمله رو کپی کردی همه جا میذاری؟

یادم میاد چقدر یسری مردا وقیحن برای خانمای نی نی سایت مینویسم گول نخورن

ی کاربری دیگه ام داشتم رمزش بالا نمیاد بااونم مینوشتم گفتم بهت بگم درجریان باشی 😅