2777
2789
دلیل اینککه کرم مغزی نمیگیرن اینه که گوشت خوک و گراز رو با الکل خوراکی میپزن ..تا انگل هاش بره

الان سرچ کردم و دقیق فهمیدم

گوشت نپخته و کم پخته فقط انگل داره که هم تو گوشت خوک هست هم گوسفند 

انگلیسی سرچ کن هر دو گوشت خامش خطرناکه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه درست نیست اینی که میگیانگل ندارههمه هم با شراب مصرف نمیکننبچه هاشونم میخورن و براشون یه گوشت عادی ...

تعصب ندارم

ویدیو طرز پخت اش رو با شراب پختن بعد بچه ها اش هم خوردن اما تو به ویدیو دیگه با شراب نپختم همراه با غذا سرو کردن شراب رو (بچه ها نخوردن دیگه)

دین اسلام هم هر چیزی رو که به بدن انسان صدمه بزنه حرام کرده

من کاری با اون کاربر که گوشت خوک می خوره ندارم فقط یه سوال پرسیدم که آیا با شراب می پزن یا می خورن همین نه بهش گفتم حرام هست نه چیزی 

ن دیگه هرکی نظری داره .آشنای ما استرالیان گفت ک اصلا کله پاچه و دل جیگر مصرف نمیکنن

یکی از غذاهای چندش جهان طبق امار جهانی همین کله پاچه ما ایرانیاس

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یکی از غذاهای چندش جهان طبق امار جهانی همین کله پاچه ما ایرانیاس

نگاه کنی راستم میگن 😅ولی اکثرا با عشق میخورن.خونه ما فقط من خوشم میومد بس ک همسر و بچه پیف پیف کردن کلا نمیذارم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نگاه کنی راستم میگن 😅ولی اکثرا با عشق میخورن.خونه ما فقط من خوشم میومد بس ک همسر و بچه پیف پیف کردن ...

منم دوست دارم فقط بناگوشتشو بقیه شو نه

تعصب ندارمویدیو طرز پخت اش رو با شراب پختن بعد بچه ها اش هم خوردن اما تو به ویدیو دیگه با شراب نپختم ...

اشتباه میگی قبولم نمیکنی این اذیتم میکنه

نهههه نباید حتما با شراب پخته بشه چون فقط خامش خطرناکه و پخته اش هیچ خطری نداره

پختش با شراب فقط یه روش آشپزیه

میگم سرچ انگلیسی کن ولی نمیکنی

وقتی نمیخوای قبول کنی من تا صبحم بگم روت تاثیر نداره چون تعصب داری

اینم اخرین ریپلایم موفق باشی

منم دوست دارم فقط بناگوشتشو بقیه شو نه

دقیقا خیلی خوشمزس با چربیاش 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اره😢😋😋

بیا به این همسر و بچه بفهمون .قبلا میذاشتم بزور ماسک میزدن .دیگه چن وقت یکبار بیرون خودم میخورم ولی مث خونه نمیچسبه 

اشتباه میگی قبولم نمیکنی این اذیتم میکنهنهههه نباید حتما با شراب پخته بشه چون فقط خامش خطرناکه و پخت ...

شما عقیده ات این هست

منم عقیده ی خودم رو دارم هر کسی هم دوست داره گوشت خوک بخوره نوش جون اش من کار هیچ کس رو اشتباه نمی دونم دوست داره مصرف می کنه 

بیا به این همسر و بچه بفهمون .قبلا میذاشتم بزور ماسک میزدن .دیگه چن وقت یکبار بیرون خودم میخورم ولی ...

چجوری درست میکنی؟