2777
2789
ب ما ارمنیا قاچاقی میفروشن پایین شهر

نوش جان..اماده شد عکسشو واسم بفرس..خیلی دلم میخواد ی بار بخورم😋

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
چه جوری می پزی اش؟چون یه فیلم میدیم که با شراب سفید می پختن گوشت خوک رو

اون واسه موارد دیگشه مثل سوپ یا خورشت یا سرخ کردن

ما گریل میکنیم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوش جان..اماده شد عکسشو واسم بفرس..خیلی دلم میخواد ی بار بخورم😋

حتما 🥰🥰❤❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بله واقعی اماده شه عکسشو هم میذارمخیلی خوشمزست که:/

من پارسال داشتم از سر کوچمون میرفتم بغلیمون( ایرانی نیستن )تو حیاطش ی چیزیو کشته بودن شبیه خوک در باز بود سریع درو بستن.تا ۳ شب خواب نداشتم.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من پارسال داشتم از سر کوچمون میرفتم بغلیمون( ایرانی نیستن )تو حیاطش ی چیزیو کشته بودن شبیه خوک در با ...

کله شو دیدی؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من پارسال داشتم از سر کوچمون میرفتم بغلیمون( ایرانی نیستن )تو حیاطش ی چیزیو کشته بودن شبیه خوک در با ...

۹۹ درصد ارمنیا میخورن ایران

از خرچنگ و اختاپوس و باز و عقاب بگیر تا خوک.

قاچاقی همش پیدا میشه

ولی خیلی سخته 

راستش تو فر پخت تو یه ظرف گذاشت و روش شراب ریخت و فویل کشیدانگل ها اش رو چجوری از بین می برین؟

اها میگم اون گریل نکرده 

یخ میزنه تو فریزر بعدش گریلش میکنیم

کله شو دیدی؟

اره گذاشته بودن خونش بره 🤢فک کردم گرازه بعد زدم نت  دیدم گراز پشم مشم داره .دیدم خوکه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کنارش نوشیدنی الکلی مصرف می کنید ؟چون دیدم تو فیلم ها یا ویدیو های آشپزی اروپایی

بعضی وقتا اره

بعضی وقتا نه

من خودم نه  جدا معمولا مصرف میکنم نه با غذا

اره گذاشته بودن خونش بره 🤢فک کردم گرازه بعد زدم نت دیدم گراز پشم مشم داره .دیدم خوکه

غیر مسلمونا خوک میخورن تو دینشون حلاله👍

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

۹۹ درصد ارمنیا میخورن ایراناز خرچنگ و اختاپوس و باز و عقاب بگیر تا خوک.قاچاقی همش پیدا میشهولی خیلی ...

شما ارمنی هستین؟ ن اینا ارمنی نیستن .دینشون ولی شیعه هم نیست .نمیخوام بریزن سرم😁