بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اجرت المثل و نحله رو حذف کردن یعنی باید برم دادگاه صلح ؟برای تعیین نفقه عده ؟
نفقه عده باید معلوم بشه که اونم فکر کنم خودت باید بری دنبالش اجرت المثل و که باید اثبات کنی اما نحله رو خود دادگاه معلوم میکنه به پاس چند سال زندگی باید یه مبلغی که دادگاه میگه شوهرت بده بهت
نفقه عده باید معلوم بشه که اونم فکر کنم خودت باید بری دنبالش اجرت المثل و که باید اثبات کنی اما نحله ...
نگفتی عزیزم چرا پرونده رفته دادگاه صلح آخه مهریه رو بخشی ش رو پرداخت کرده بقیه رو همه چی رو بخشیدم نفقه اجرت المثل تنصیف اموال و فک میکنم نحله هم توش بود الان برای چی پرونده رفته دادگاه صلح علتش چیه ؟
تهدید بود نمیتونم اینجا بگم نه مهریه م تقریبا ۸ میلیارد میشد فقط ۲ و نیم میلیارد داده و بقیه رو بخشیدم درصورتی که داشت و میتونست بهم بده حتی حضانت پسرم رو هم بهم نداده در صورتی که طلاق از طرف خودشه
نگفتی عزیزم چرا پرونده رفته دادگاه صلح آخه مهریه رو بخشی ش رو پرداخت کرده بقیه رو همه چی رو بخشیدم ن ...
نحله رو خود دادگاه معلوم میکنه ببین اگر اس ام اسی داری که فرستاده اگر تلفن زده کسی پیشت باشه حتی مادرت میتونی اثبات کنی برای تهدید بخشیدی احتمالا برای نفقه هست کثافت که بیای یه چیزی توافق کنی بری