2777
2789
عنوان

تراپی رفتم خیلی بدم اومد چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 79 پست

اشک نریختن نشونه ی قوی بودن نیس عزیزم اگه بهت ضربه زده باعث ناراحتیت شده بخاطر اون ناراحتیه هم شده گریه کن نریز توخودت باعث میشه سبک تر بشی

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بار بهش گند بزن دیگه هم پیشش نرومن یه بار آنلاین روانشناس گرفتمبه حدی حالم بد شد رب ساعت با اون ح ...

چجوری گند بزنم 

وای منم وقتی برمیگشتم حالم بد میشد میگفت این ولت کرد بعدی تنهات گذاشت عادت میکنی

اشک نریختن نشونه ی قوی بودن نیس عزیزم اگه بهت ضربه زده باعث ناراحتیت شده بخاطر اون ناراحتیه هم شده گ ...

دقیقا درست میگید 🤍

منم خیلی گریه کردم بعدش ک به خودم اومدم 

💔از من حتی خداحافظی ام نکرد ،حتی نگفت میخواد بره

بهش فکر نکن میدونم سخته اما خودتو مشغول کن 

من دیشب از کلاس زبان با گریه برگشتم چون باهم میرفتیم کلاس و میومدیم یادم افتاده بود 

داغونیش اینه که برات پست و مطلب میفرستهتو اگه کارت با مطالب اینستاگرام راه بیفته دیگه چه کاریه پول ب ...

😂😭اره دقیقا اونم مطلب بقیه رو میفرسته خودشم درست نکرده بگیم خودش چیزی حالیشه 

اون یارو خودش مشکل داره

اصلا بعد از کات گریه و حال بد طبیعیه که بهش میگن دوره عزاداری و نباید تو خودت بریزی بریز بیرون ناراحتی و غصه رو چیزیکه این وسط مهمه نبایدتو اون حس وحال بد بمونی اصلا ادمیکه گریه میکنه خالی میشه

برو پیش کس دیگه

یارو معلومه به حرفات گوش نمیداده به چهرت دقیق تر بوده تا حرفات

وااا خب نرو پیشش...طبیعی نیست برداره بگه لباتو زل زدی 🥲

اصلا نیست 

هی میگفت تو کیوتی بقیه هم تو خانواده شبیه خودتن؟ عکساشونو ببینم 

گفتم عکس ندارم از کسی داشته باشم هم نمیتونم نشون بدم بهش برخورد 

اون یارو خودش مشکل دارهاصلا بعد از کات گریه و حال بد طبیعیه که بهش میگن دوره عزاداری و نباید تو خودت ...

راستش گریه هامو کردم اما تموم نمیشه هی میگم قوی شدم  همین دیشب یادم افتاد چجوری مراقبم بود داشتم از کلاسی که باهم میرفتیم برمگشتم کل مسیرو گریه کردم چجوری تونست بره 

راستش گریه هامو کردم اما تموم نمیشه هی میگم قوی شدم همین دیشب یادم افتاد چجوری مراقبم بود داشتم از ...

عزیزم

طبیعیه به خودت واس فراموش کردنش فشار نیار بذار زمان خودش این کارو میکنه شما فقط پیاز داغشو زیاد نکن ممکنه حتی بعد از سالها یه حرکت مختص اون فرد رو از کس دیگه ببینی و یادش بیفتی قرار نیس از ذهنت پاک شه و بسته به عمق احساس طول خواهد کشید منم عاشق شدم و نرسیدیم بهم سه سال کشید تا فراموشش کنم و به کس دیگه فکر کنم سال اول هر ثانیه تو. ذهنم بود و چرایی هاش

سال دوم روزی یکی دوباریادم میفتاد

سال سوم هفته یکبار دوبار و کم کم  میبینی ادم خاصی ام نبود

ادم خاص رفتارش باهات خاصه کسیکه نخواستت چ خاصیتی واست میتونه داشته باشه؟!

واقعیت تلخه اونقدری که ما خواستیمشون یا نشون دادن دوستمون نداشتن

دقیقا درست میگید 🤍منم خیلی گریه کردم بعدش ک به خودم اومدم

خب خداروشکر❤️

ایشالا یه آدمی میاد تو زندگیت که لایق باشه اون روزهارو که نمیشه کامل از ذهن پاک کرد ولی مطمئن باش زمان بگذره خیلی کمرنگ میشه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙