maleka008 مدیر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 83 عنوان چه کنم مغزم از دیشب داره منفجر میشه همه چیز از اون شب شروع شد | مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 98 پست یه کاری کردم که خدا و پیغمبر مگه واسه نجات بیان کمکم از آشناییم با نامزدم براتون بگم بعد حرفای دیشبش و مغز در حال انفجار من که حتی نمیتونم با مامانم حرف بزنم چون فردا به روم میارتشاگه هستید بگید تا بگم... امروز | 10:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینایی عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1343 حالا حرفای دیشبش رو داشته باشید خب بجنب بزار دیگ چقد لفتش میدی اَه میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
جینایی عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1343 از دیشب هم دیگه جوابمو نداده حتی سین هم نزده مقصر اصلی شمایی شما ک دلت پیش کس دیگس چرا نامزد کردی؟والا بازم خ ب ادمیه تحملت میکنه دختر خوب تو الان ناموس اونی میفهمییییییی میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
آنيس عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 4460 اسی جان با کمال احترامصد در سد مقصریچقدر پرووو هستی میگی دلم یه جای دیگست😐🤦🏼♀️من جای نامزدت بودم یک ثانیه هم تحمل نمیکردمببخشید واقعا قصد توهین ندارم بخدا ولی خیلی پروو هستی همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
sormeh75 عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 8960 چقد گیر الکی میدی اسی دیگه پنهون کاری چیه چرا نمیخوای کسی بفهمه یکم منطقی باش دلت جایدیگه بود نامزد نمیکردی خب 💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞