2777
2789
عنوان

چه کنم مغزم از دیشب داره منفجر میشه همه چیز از اون شب شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 98 پست
مقصر اصلی شمایی شما ک دلت پیش کس دیگس چرا نامزد کردی؟والا بازم خ ب ادمیه تحملت میکنه دختر خوب تو الا ...

به خاطر اصرار هاش

و اینکه خواستم یه زندگی تازه رو شروع کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر شمایی بنظرم

یعنی چی نامزد قبلی دوس داری؟؟ خیلی حرف زشتی هست خیلی،باعث شک و بددلی تا اخر عمر میشه

اگه میخوای با نامزد الانت ادامه بدی دیگه هیچوقت این حرفو تکرار نکن.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
اسی جان با کمال احترامصد در سد مقصریچقدر پرووو هستی میگی دلم یه جای دیگست😐🤦🏼‍♀️من جای نامزدت بودم ...

کلا زوج مناسبی نیستن

اسی دلش یه جای دیگست

نامزدشم که برای این که یسریا به گوششون برسه میگه جشن بگیریم

عقل میگ این رابطه نره زیر یه سقف

.

چقد گیر الکی میدی اسی دیگه پنهون کاری چیه چرا نمیخوای کسی بفهمه یکم منطقی باش دلت جایدیگه بود نامز ...

دلم جای دیگه نیست 

شما خودتو بزار جای من سالها به یه نفر علاقمند بودی ۲/۵ ۳ سال نامزد بودین به راحتی نمیتونی فراموشش کنی

داره بیخودی ادامه میده اسمشو میبره اعصاب منو خورد کنه

پسره چه خله می‌دونه دختره یکی دیگه رو دوست داره همش گیر داده دلم براش سوخت طفلی 

کاش از اول قبول نمی‌کردی دل شکستن تاوان داره 

میدونید دوستت داره داری اذیتش می‌کنی اما حواست باشه مردا از عشقشون سرد بشن دیگه درست نمیشن اینبار تو باید بری برا منت کشی 

کلا زوج مناسبی نیستناسی دلش یه جای دیگستنامزدشم که برای این که یسریا به گوششون برسه میگه جشن بگیریمع ...

دلم جای دیگه نیست 

قبول کنید فقط فراموشی کار ساده ای نیست

به خاطر اصرار هاشو اینکه خواستم یه زندگی تازه رو شروع کنم

تو میخوای اینو بازی بدی و کسی چیزی ندونه تا اگه اون یارو برگشت اینو ول کنی بری؟

چقد وقیح شدن آدما

دیگه خیانت اینقد عادی شده تو روی هم میگن تو رو نمیخوام....