2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 170 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی بیشتر دلت بسوزه ها به خودت ظلم میکنی 

برو خرید کن بگو پولشو بدع بزار لامنگنه بمونه مجبور بشع پولشو بدع 

کسی ک زن میگیره باید ب فکر اینشم باشه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

برای شوهری باید دلت بسوزه که اونم با شما همسفره نه اینکه پول نداره ولی میگه باید خوشگل شی همسرت باید شما رو تحسین کنه حداقل موهاتو روشن کن به ارایشت برس اگه خیاطی بلدی برای خودت بهترین ها رو بدوز ولی ظاهرت رو زیبا کن

فداکاری ازخوش گذشتگی براکسی خوبه قدربدونه نه همسرشماکه قدرنمیدونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

.حالا ک میگه خیلی راحت خرج کن برو موهاتو مش کن لوازم آرایش بگیر لباس تو خونه و بیرونی بگیر اگه گفت ندارم بگو مگه نمیگی ب خودت برس.اینایی ک میبینی ب خودشون میرسن کلی پول خرج میکنن.وقتی ب سرو وضعت برسی از حالت افسردگی هم در میای.دلت نسوزه اگه تو خرج نکنی جای دیگه خرج میکنه پس پول بگیر اونم زیاد

وقتی میگه به خودت برس پس حتما پولش رو هم دارهخرج کن و به خودت و بچت برس

خب همه چی خیلی گرون شده بخام ی چندتا چی بگیرم پول کم شاید بیاره اخر ماه...البته خیلیا میبینن شوهرشون از ما فقیر تره ولی اصن دبشون واسه پول شوهر نمیسوزه و اخرماه تموم میشه یعنی میگید اینجوری کنم؟عادت ندارم نمیتونم 😪🥲

مثلاً چند ماه یکبار چقدر هزینه میکنی؟خودتون شاغلید؟حس میکنم آخه شیک پوش هستی

نه بابا 

من خانه دارم و ۸ ساله ازدواج کردم اما مامانم مثل عقاب بالاسرمون وایمیسته لباسمون بد باشه دعوامون میکنه😄

الحمدلله