2777
2789

کسیو دیدید بتونه معجزه کنه واقعا تو این مدت ؟(البته منظورم از معجزه تلاش خیلیییی زیاد و از جون و دل مایه گذاشتنه)

کنکور تجربی دارم خیلی صفر نیستم واقعا اصلا حال شروع کردن ندارم با اینکه قید همه چیو زدم از برنامه های مجازی گرفته تا بیرون رفتن طاقت ندارم بازم پشت کنکور بمونم💔😔😭

دعا کنین معدل یازدهم تاثیرش حذف شه 😔😔💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭😭مشکل همینه حالشو ندارم

پس چجوری میخوای دانشگاه و رشته خوب قبول شی

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

میگی که حال ندارم پس هیچی دیگه اگه بخوای قبول بشی باید مستمر تلاش کنی و اگه ساعت مطالعه و بازدهیت بالا باشه میشه قبول شد از الان اینکه چه رشته ای میتونی بیاری بازهم بستگی به خودت داره هیچی نشد نداره اتفاقا برای تویی که از الان میخوای شروع کنی تاثیر معدل یه شانس چون عین کنکور سخت نیست و تو چند ماه سریع جمع میشه بنظرم بیشتر رو ترمیم معدل وقت بزار 

میگی که حال ندارم پس هیچی دیگه اگه بخوای قبول بشی باید مستمر تلاش کنی و اگه ساعت مطالعه و بازدهیت با ...

مرسی عزیزم اره،

نه میدونی میگم یازدهم نباشه دوازدهم مشکلی نیست چون خیلی زیاد میشه می‌دونی چقدر باید ازمون داد خرداد ماه تاریخ هم خیلی زیاده کی میتونه بخونش آخه 

نمیتونم باید بیشتر ک‌میتونم میدونی من هرهفته ازمون دارم بخاطر اونم شده باید بخونم

خب از ۴ ساعت شروع کن تا روزی ۲ ساعت  بیشتر افزایش بده یهویی نمیشه که از ۱۰ و ۱۲ ساعت شروع کنی 

خب از ۴ ساعت شروع کن تا روزی ۲ ساعت بیشتر افزایش بده یهویی نمیشه که از ۱۰ و ۱۲ ساعت شروع کنی

آخه میدونی چرا میگم چون همین هفته از ساعت۸ صبح تا ۸ شب درس خوندم😂😅

مرسی عزیزم اره،نه میدونی میگم یازدهم نباشه دوازدهم مشکلی نیست چون خیلی زیاد میشه می‌دونی چقدر باید ا ...

خودمم پشت کنکور موندم پارسال مامایی آوردم نرفتم میدونم خیلی سخته حجم درسای یازدهم بالاست اما از الان باید خوند و به تسلط رسید دیگه کاریش نمیشه کرد پشت کنکور موندن مصیبت های خودش رو داره