2777
2789
عنوان

بچها بیاید بهم انگیزه بدید کنکوریم میشه از الان🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 20 پست
خودمم پشت کنکور موندم پارسال مامایی آوردم نرفتم میدونم خیلی سخته حجم درسای یازدهم بالاست اما از الان ...

عزیزم ایشالله امسال درمیای ♥️

من امیدم ۲۵ آذره اگه برنداشتن میخونم😢تصمیم قطعی رو میدن اونموقع دلممم خیل خیلی روشنه ک برمیدارن

عزیزم ایشالله امسال درمیای ♥️من امیدم ۲۵ آذره اگه برنداشتن میخونم😢تصمیم قطعی رو میدن اونموقع دلممم ...

انگار بی خبرین دیگه گفتن به طور قطعی تاثیر معدل حذف نمیشه و قطعا یازدهم و دوازدهم برای امسال تاثیر داره اگر بخوان تغییر بدن دو سه سال دیگه میتونن نشین به امید این چیزا از همین الان واسه ترمیم بخون اگه من پارسال زودتر واسه ترمیم خونده بودم نتیجه بهتری میگرفتم چون نتونستم کنکور رو خیلی خوب بدم ولی معدل رو با اینکه کم واسش وقت گذاشتم بهتر شد ببین خودت کجا بیشتر پتانسیل داری من تشریحیم بهتره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار بی خبرین دیگه گفتن به طور قطعی تاثیر معدل حذف نمیشه و قطعا یازدهم و دوازدهم برای امسال تاثیر د ...

خدا لعنتشون کنه الهییییییییییی که از بس مارو شکنجه میدن روحی و جسمی من که ازشون نمیگذرم😔