2777
2789
من باید چیکار کنم 😭😭بعد ۶ سال دوستی امده برا بار دوم خواستگاری و همههههه مخالفن میگن پول نداره میش ...

اگر طرفتو میشناسی که عرضه داره قبول کن ما ۸ساله ازدواج کردیم  خونه ساختیم زمین پسته خریدیم ماشین خریدیم یه زمین  خونه دیگه خریدیم روز اول فقط ۱۵میلیون قرض داشت حتی موتورم نداش 

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دلم میخواست همه باهاش موافق بودن همه دوسش داشتن ولی هیشکی موافقش نیس فقط خودمم ک میخوامش 😭😭

منم خونوادم راضی نبودن واسه همین سر هر مراسمی خون به جیگرم میکردن فک کن فقط ۶ میلیون واسه خرید جهیزیه بهم کمک کردن همه رو خودم خریدم 

همه وسایل داماد و مهمونی اینارم خودم خریدم 

به این چیزا هم فکر کن 

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️

من سنتی ازدواج کردم شوهرم هیچی نداشت جز لباس تنش ۱۵ سال پیش الان به لطف خدا خونه ماشین پس انداز دوتا خونه ی دیگه هم داریم که یکیشو با برادرشوهرم شریکیم مرد باید جربزه داشته زاشه و مسئولیت پذیر باشه 

من باید چیکار کنم 😭😭بعد ۶ سال دوستی امده برا بار دوم خواستگاری و همههههه مخالفن میگن پول نداره میش ...

من وقتی ازدواج کردم دقیقا شرایط تو رو داشتم عالم و آدم مخالف بودن

اعتصاب غذا کردم و هزار جنگ و دعوا ک بابام راضی شد

میگفتن پیشش از گرسنگی میمیری

انقدر صفر بود

خونه پدریش روستا بود

پدر نداشت

ی ریال پشتوانه‌نداشت

خودش هم کارگر بود

اونم بدون سرمایه هیچی نداشت

ولی کاری بود پشتکارش و کاری بودنش زبانزد بود.

بهش اعتماد کردم

ن ماشین داشت ن خونه 

میگم صفر واقعا صفر بود فقط سال ۹۵ ک ما ازدواج کردیم 

۱۵ تومن پس انداز داشت از کارگری

با همون زندگی رو شروع کردیم و وام ازدواج

کم کم خونه طلا خریدم پس انداز کردم

شغلشو عوض کرد درآمدش بهتر شد 

خونه ساختیم 

ماشین خریدیم 

ماشینمونو عوض‌کردیم 

الانم داریم ب عوض کردن خونه فکر می‌کنیمخدا بزرگه 

فقط طرفت باید سخت کوش باشه و خودت پایه باشی

اگر طرفتو میشناسی که عرضه داره قبول کن ما ۸ساله ازدواج کردیم خونه ساختیم زمین پسته خریدیم ماشین خری ...

من میگم میتونه ولی خوانوادم میگن نمیتونه به تو الکی گفته این حرفا رو همه میزنن الان نمیفهمی دازی چیکار میکنی وو.......

واقعا گوشم پره از حرفاشون 😭😭😭

من میگم میتونه ولی خوانوادم میگن نمیتونه به تو الکی گفته این حرفا رو همه میزنن الان نمیفهمی دازی چیک ...

خب بگو درامدش در ماه چقده؟

واقعا خب تو این شرایط سخت حق دارن خانوادت گلی

خب بگو درامدش در ماه چقده؟واقعا خب تو این شرایط سخت حق دارن خانوادت گلی

بستگی به بازار داره یه ماه ممکنه ۶۰ تومن که خب ۳۰ تومنش میره واسه آرد و شکر و اینا 

یه ماهم ممکنه همون ۳۰ تومن 

بستگی داره