2777
2789
عنوان

شما چه اطلاعی از من میتونید اینجا ببیند شماره‌ تلفن یا آدرس خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من فوری فراموش میکنم :))))به قول شما جایی هم که نمیتونیم استفاده کنیم ....یه روز به عمر نی نی س ...

😆😆😆حق داری

ببین من قبلا فحش نمی‌دادم جدیدا هرکس فحشم میده دیگه نی نی یار براس تگ‌نمیکنم‌مثل خودش جواب میدم نهايت سه روز تعلیقم میکنن دیگه مرگ که نیست 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
نه بابا شوخی کردببین یه دور سایت خراب بود اکانتا جا به جا شدن اکانت تو افتاده دست یه پسری کسی که ذات ...

تاریخ عضویتش به اون زمان خرابی سایت نمیخوره ...

از نظر من این کاربر صرفا یه تاپیک الکی زده و مثلا داره کاربرا رو از نی نی سایت میترسونه .وگرنه من و شما که عضویتمون از سال گذشته میدونیم که اصلا شماره یا آدرسی چیزی دیده نمیشه ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
مگه شماره مشخص میشه😐

نه بابا الکی میگفت منم تازه اومده بود فک میکردم راست میگه البته از طریق نی نی سایت تو یه گروه روبیکا عضو بودم احتمالا از طرف اونا بوده البته اونام فقط آیدی رو میبینن نه شماره رو

الان تو کامنت ها باپیج زری آمده میگه شمارت مشخصه

ببخشید حرف مفت زده. اصلا نترس . حتی بفرض شمارت هم داشته باشه تهدید کردن و ایجاد مزاحمت در فضای مجازی حتی در قالب کامنت جرم هست و مجازات قانونی داره، پلیس فتا پوستش رو می‌کنه. احتمالا دیده ترسیدی شیر شده خبر ندارد پوستش کنده میشه. سالها پیش ، ی بنده خدایی ی پیچ بد زده بود کامنت های بد می‌ذاشت  پلیس فتا دستگیرش کرد بردنش آب خنک خورد حالش جااومد. 

😆😆😆حق داریببین من قبلا فحش نمی‌دادم جدیدا هرکس فحشم میده دیگه نی نی یار براس تگ‌نمیکنم‌مثل خودش ج ...

من والا نمیتونم ...اینجا هم تا حالا فحش ندادم ...تعلیق هم چون دو بار تا حالا تعلیق شدم به بار سوم برسه فکر کنم دائم تعلیق میشم .حوصله اینکه دنبال سیم کارت جدید و اکانت جدید هم باشم ندارم ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........