2777
2789
عنوان

شما چه اطلاعی از من میتونید اینجا ببیند شماره‌ تلفن یا آدرس خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلا مشخص میشه از پیامت اسکرین گرفتم دارم میرم پلیس فتا شکایت کنم حتما تو شماره رو پخش کردی

دختر خوب شما اگه پلیس فتا برو بودی تا الان باید صد بار برا اون قبلی که ازت درخواست 5 میلیون کرده میرفتی ..نه برا یه کامنت ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اخه بدبختی یادم‌بگیریم جایی نمیتونیم استفاده کنیم

والا من فوری فراموش میکنم :))))

به قول شما جایی هم که نمیتونیم استفاده کنیم ....یه روز به عمر نی نی سایتم هم مونده باشه این فحشها رو اینجا برا یکی استفاده میکنم و میرم برا همیشه ..حیفه تو دلم بمونه :)))))))))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

داره دروغ میگه.‌

فقط میخواد بترسونتت. حتی اگه آدرس هم داد ، بازم از پیاماش عکس بگیر و بگو زیاد مزاحم بشی از طریق نی نی سایت ،به پلیس فتا شکایت میکنم حالت جا بیاد دیگم جوابشو نده 

ن جدی گفت

نه بابا شوخی کرد

ببین یه دور سایت خراب بود اکانتا جا به جا شدن اکانت تو افتاده دست یه پسری کسی که ذات نداره و شمارت برداشته اذیتت میکنه 

بهش بگو ازت شکایت میکنم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم