2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 9188 بازدید | 442 پست
اخه نکنه زن کارگر هم نداریم! کلی زن هم هستن کارگری میکنن فقط شاید تو اون قسمت معدنی که می گی نباشن!ا ...

یه رفیق داشتم میگفت یکی ازروستاهای شهرشون خانما توکشاورزی کار میکنند وچون حقوقشون از خانما کمتره تمام کارگرا زن هستن  ومحصولات کشاورزی رو که میچینند خود خانما محصولاتو بار میزنند توماشین فکرشو کن

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زمان قدیم بود زورشون بیشتر بود الان یه لیوان میگرن دستشون وای کمرم اخ پاهام😂😂 پرنسس هم گ شدن ت ...

اره قبول دارم خیلی لطیف شدن هم از نظر قد و توان بدنی هم احساساتشون

ولی جسارت به بعضیاشون مثل کارگرای معدن و .. نباشه که خیلی آقان ،جونشونو میگیرن کف دستشون

.

اتفاقا همچین چیزی نیست و زنان میتونن از مغز استخوان خودشونم بارور شن فقط کروموزم ایکس دارن و بچه حتم ...

واقعا من اینو نمیدونستم چقد جالب کاش یه فیلم از این موضوع بسازن ب نظرم خیلی معروف می شه 

مردهم میتونه بدون نیاز به زن بچه بیاره؟؟

یه رفیق داشتم میگفت یکی ازروستاهای شهرشون خانما توکشاورزی کار میکنند وچون حقوقشون از خانما کمتره تما ...

تو قسمتای شمالی برای برداشت محصولات شالی مثل برنج خیلی از کارگرا خانم هستن 

اگه تو فیلما و عکسا دقت کرده باشی این موضوع رو دیدی

الان اروپا هم به واسته روسیه بیشتر افتاده به دستور پای مرداش برا جنگ

اروپا یه قاره اس 

و روسیه و اوکراین دو کشور هنوز هیچ جا اروپا جنگ نشده 

و اوکی حالا فرض میکنیم جنگ شد ( که تقصیر سیاستمدراس که مردا یا زنا پس ربطی به ما نداره ) ببخشید تو انتظار داری زنان برای چه برن به جنگ زن با هرماه پریودی و زور کمتر چجوری بره جنگ 

ببین من فک میکنم مرد به واسطه درد و رنج و مشکلات فیزیکی زن باید بیشتر هواش داشته باشه ولی جالبه توقعش بالام هست 

بترکونید تاپیکشو واقعا زشته اینجا یه مرد بره تو پربازدیدها

🤣😂

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
عزیز دلمی من اف شم پس😁❤🤝

بنظرم اکانتتو حذف کن که دیگه نیای

هدفت چیز کمی نیس

اینکه هنوز واست هدفه و تبدیل به رویا نشده باید قدرشو بدونی🙃

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

این دوره زنا همون وظایف مردا رو دارن انجام میدنخیلیا هم وظایف زن وظایف مردنخیلی ها هم ازدواج نمیکنن ...

ولی خوب نیست🙂

قبول داری؟

زن جنس لطیفه..

من خودم طرفدار حضور زن در اجتماعم

اما نه هر جا و به هر شکل

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

همونطور که کار مردا سخت تره  از نظر بدنی قویترن 

پس به نظرم کار مهمی انجام نمیدن  بلکه زنهایی رو باید تحسین کرد که کار مردها رو انجام میدن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
این همه جنگ و دعوا تو دنیا نبود که برای قدرت بخوان بقیه رو از بین ببرن🥲

تجاوز  نبود ترس نبود نگرانی از خیانت دل شکستن غم و غصه نبود هیچی نبود فقط شادی لذت خوشی

خود خواه نیستم

‌ ب قران کاش یه دنیا واسه زنا بود

یه دنیای جدا واسه مردا

ماهیگیری... کارگری ساختمان کم چیزیه ؟

تو ایران به خاطر طرز تفکر شما مردا کارکر ساختمون نداریم ولی تو بقیه جاها هم اون ماهیگیری که گفتی هست هم اون کارگر ساختمونه محض اطلاعت!