2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 13328 بازدید | 517 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا با هر مبحثی که به صورت جنسیتی برخورد میشه مخالفم 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
شما هم مرد نیستی

شوهر من شغلش ازاده هیچ کار سنگینی نداره فقط خرید خونه میکنه وقتی میاد خونه میخواد کله ما رو بکنه بعد منه بیچاره از صبح با یه بچه سر پا جنگ اعصاب هم به کنار...شوهرم همش فکر میکنه من پامو انداختم رو پام دارم تخمه میشکنم

یه چیزی خیلی باحاله این وسط همون طورمردا میگن ما زنی نمیخوایم جلو همه مردا باشه و فلان ما زن هام این ...

دقیقا

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

۵۲ تا مرد تو معدن زن بودن؟

یه چیزی میگم تموم حالا شما مردا سختی میکشین اذیت میشین تو معدن پاره میشین و.. ولی آخرش یه جوري جبران میکنین خیانت میکنین با هزارتا دختر رابطه دارین تهش هم میگین خب حقمه این همه سختی میکشیم فلان توقع هم از زن زندگیتون زیاده یه چیز کم باشه میرین هزارتا گوه

کاری می کنین.

مرد واقعی اونیه که میره سرکار زحمت میکشه تا زندگیشو زنشو بچه شو یه لول بالاتر ببره تا زحمت های همسرش رو جبران کنه

یه چیزی خیلی باحاله این وسط همون طورمردا میگن ما زنی نمیخوایم جلو همه مردا باشه و فلان ما زن هام این ...

خوب شما هم نرید سرکار اگه اینطوریه این‌جا سایت زنونه دنیا مردونس 

خوب دیگه وقتی ببیشتر کارها رو انجام میدم جامعه بیشتر بهشون بها میده طبیعیه

بهایی که بهشون میده اینه که برن کار کنند بیان دودستی تقدیم خانمها کنند

اما ما زنها بچه میاریم با جنم که هر وقت حرف نامربوط زدین پشتمون می ایستن و با خاک یکسانتون میکنند.با احترام

۹ ماه مرخصی زایمان دارین

اون ماه مرخصی برا بعدشه که صبح تا شب و شب تا صبح بیداری که بچه نمیخوابه

شما مردای الان اغلب ناز پرورده تشریف دارید

حالا مردای قبل رو می گفتی یه زحمتی می کشیدن شما الانیا فقط مونده ماماناتون لقمه براتون بزارن دهنتون 

دوستان جبهه نگیرید.. بنده خدا منظورش سختی زوری کاره... ن حجم کار... منظور کار اقایون ب زور و خستگی زیاد داره

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆