2777
2789
عنوان

پسرم مریض شده بازم😔

112 بازدید | 20 پست

صبح بیدار شد آب میخواست ، بهش دادم آب می‌خورد می‌لرزید

آب پرتقال و کیک خواست ، آب پرتقال دادم بازم وقتی ک میخورد می‌لرزید

کیک بهش دادم ، گفت مامان پنیر بده ، من رفتم لیوان برا پسرم بیارم واسه چای شیرین ، بالاآورد یهو

بهش اندانسترون دادم ، ولی بازم خوراکی خواست نتونستم جلوشو بگیرم ی نصف لیوان چای شیرین و ی لقمه نون پنیر و ی ذره کیک خورد

نمی‌دونم چشه 

دیشب میگفت مامان شکمم درد می‌کنه 

امروزم اینطور

😔😔😔۳سالشه 

دقیقا ی وقتی که خیلی بی پولیم بچمون مریض میشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

منم یه چیزایی بخورم بدنم شدید میلرزه

میکروب معده دارم.

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر منم همین علائم و داره بالا نمیاورد فقط اسهال شده دل پیچه داشت، الان بهش ماسک و پونه دادم ببینم تا ظهر چطوریه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
وا سر صبحی چرا این همه غذا به بچه ۳ ساله دادی،مگه هر چی میخواد باید رو هم رو هم بدی

هر کدوم که گفتم ی ذره خورده

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

منم یه چیزایی بخورم بدنم شدید میلرزهمیکروب معده دارم.

😔نمی‌دونم

از دیروز حالش خوب نیست امروزم که بالا آورد

پسر منم همین علائم و داره بالا نمیاورد فقط اسهال شده دل پیچه داشت، الان بهش ماسک و پونه دادم ببینم ت ...

بهش کیدی لاکت و ماست بده ، یا ماست و سیر 

متاسفانه دوباره درگیر ویروس شده 

بهتره همین اول کاری ببریش درمانگاه

چون معده اش چیزی نگه نمیداره که با دارو خوردن خوب بشه، پس زودتر ببرش تا بچه درد و رنج کمتری بکشه 

ببرش یه بیمارستان دولتی یا درمانگاه خیریه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

😔نمی‌دونماز دیروز حالش خوب نیست امروزم که بالا آورد

منم اینطوریه که خیلی بالا میوردم. اما خالی نمیشدم ، یه بسته قرص باید همراهم باشه همیشه

از پارسال این بلا رو گرفتم .وحشتناکه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
بهش کیدی لاکت و ماست بده ، یا ماست و سیر

فعلا نداشتم کیدی لاکت میخوام براش آش دوغ درست کنم خوبه برا همچین وقتایی، پسر من تب هم داره. اگه خوب نشد میبرم دکتر

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
متاسفانه دوباره درگیر ویروس شده بهتره همین اول کاری ببریش درمانگاهچون معده اش چیزی نگه نمیداره که با ...

😔هیجا نبردمش آخه

سه هفته ست خونه ست پسرم ... بیمارستان دولتی اینجا دکترای خوبی نداره سری قبل ک ویروس گرفته بود تب مقاوم داشت بردم بیمارستان هیچی نکردن براش و برش گردوندم خونه

فعلا نداشتم کیدی لاکت میخوام براش آش دوغ درست کنم خوبه برا همچین وقتایی، پسر من تب هم داره. اگه خوب ...

ماه قبل پسرم این ویروس رو گرفت

تب مقاوم داشت با اسهال و دل‌پیچه ... پنج روز تب مقاوم داشت

منم اینطوریه که خیلی بالا میوردم. اما خالی نمیشدم ، یه بسته قرص باید همراهم باشه همیشهاز پارسال این ...

نگو میترسم 🤦🏻‍♀️

من خودم هزارتا مشکل جسمی دارم درکت میکنم

ماه قبل پسرم این ویروس رو گرفتتب مقاوم داشت با اسهال و دل‌پیچه ... پنج روز تب مقاوم داشت

ای وای 

خدا بخیر کنه 

ان شالله سلامتی همه بچه ها

نگو میترسم 🤦🏻‍♀️من خودم هزارتا مشکل جسمی دارم درکت میکنم

اما چون گفتی دلدرد داره ، پس میکروب نیست نکران نباشید بره دکتر دارو مصرف کنه خوب میشه