2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 56 پست
باز حداقل میدونی شوک بهش وارد شده که اینجوری شده.شوهدای ما همه همینجورین

اره برا ما از بدو خلقت همینن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بهشون بگو بابت اتفاق بدی که افتاده درکش نیکنیولی رفتارش قابل توجیه نیست

بخدا از همه نظر خوبه دست و دلبازه مهربونه کاریه تو پیشرفتم خیلی کمک می‌کنه هر چی بگی خوبه این یه موردش بده همش هم خودش میگه مشکل از منه دست خودم نیست از بعد مرگ مسعود مغزم داغون شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این هنر زن بودنه ک اوضاع رو بدست بگیره سکوت از هر حرفی کوبنده تره گلم اینو یادت نره

آره باید بتونم مدیریت کنم متاسفانه منم کنترل خشم سختمه ولی به قول تو زن فرق داره

مثلا چجورن ؟ آخه شوهر من خیلی حساسه ...یعنی همه مردا تو عصبانیت بد دهنی میکنن؟

نه تنها تو عصبانیت در حالت عادی هم دهنش کثیفه و همیشه هم حق با اونه و پشیمون نمیشه ، به نظرم همسرتون همین که پشیمون میشه از رفتارش یه دنیاست

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نه تنها تو عصبانیت در حالت عادی هم دهنش کثیفه و همیشه هم حق با اونه و پشیمون نمیشه ، به نظرم همسرتون ...

مثلا پریشب که خیلی بد دعوامون شد من گفتم لعنت به اون خاندانتون که انقد مزخرف اید اونم قاتی کرد فحش داد به خانواده م منم گفتم بیخود می‌کنی به خانوادم فحش میدی اون گفت تو اول شروع کردی و....اصلا دوست ندارم بحث به این جا ها بکشه اعصابم خورد میشه هر چند میگم بعدش پشیمون میشه 

مثلا پریشب که خیلی بد دعوامون شد من گفتم لعنت به اون خاندانتون که انقد مزخرف اید اونم قاتی کرد فحش د ...

وا عزیزم خودت اول به خانوادش توهین کردی 

نه تنها تو عصبانیت در حالت عادی هم دهنش کثیفه و همیشه هم حق با اونه و پشیمون نمیشه ، به نظرم همسرتون ...

مثلا در حالت عادی چی میگن ؟ برام عجیبه تو حالت عادی هم عصبانی میشن