2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادر دو قلو چرا فوت شده،

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
بد دلم هستند؟

اره 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اسم روان پزشک را بیارم که بدش میاد

روانپزشک نمیاد 

روانشناس هم نمیاد؟

ما یه اشنایی داریم،برادر کوچیکترش توی خونه فوت کرده بود و بعد از ۳ روز فهمیده بودن

خیللیییی حالش بد بود تا مدت ها رفت روانشناس بهتر شده

میشه یک بار دیگه تایپ کنید متوجه نشدم

وای ببخشید😂😂😂

میگم ربطی به رفتار شدما و سر به سر گذاشتن نداره

ایشون فشار زیادی رو تحمل میکنن و یهو فوت برادرشون باعث شده که صبرشون کمتر بشه و زودتر عصبی بشن

اسم روان پزشک را بیارم که بدش میاد

بد اومدن نداره مگه وقتی جسمش مریض میشه دکتر نمیره ؟ چرا اونموقع بدش نمیاد ؟ توجیهش کن بگو روانپزشک دکتر روح هست . متاسفانه برای بعضی ها بد جا افتاده که روانپزشک دکتر دیونه هاست

آخه منم تو اون لحظه دست خودم نیست می‌خوام هی بحث کنم کار خراب میشه

این دیگه هنر شماست که چطور مدیریت کنید 

وقتی خودت میدونی چرا کارتون بیخ پیدا میکنه پس چرا باید باز تکرارش کنید 

روانپزشک نمیاد روانشناس هم نمیاد؟ما یه اشنایی داریم،برادر کوچیکترش توی خونه فوت کرده بود و بعد از ۳ ...

آخه ببینید مسئله اینجاست که این مسئله باید همون سال فوت مسعود پیگیری میشد نه دیگه الان ...الان همه جوره این موضوع روی ذهن و مغزش اثرات منفی گذاشته....من اون سال باهاش ازدواج نکرده بودم وگرنه خودم میبردمش

این دیگه هنر شماست که چطور مدیریت کنید وقتی خودت میدونی چرا کارتون بیخ پیدا میکنه پس چرا باید باز تک ...

چرا میگید هنر منه ؟ پس مرد چه نقشی داره تو مدیریت اوضاع