2777
2789
عنوان

با اکسم دوباره شروع کردم به حرف زدن ولی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 40 پست
باور میکنی از دست اون عصبانی نیستم از دست خودم عصبانی ام؟؟ 😕😕😕 چرا آخه باز بعد از یکسال که حالم خ ...

شاید چون احساس تنهایی می‌کنی

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی چیکار میکنه؟میاد یه چیزی اشتباه تایپ میکنه خب ازش میپرسم چی ؟؟بفد عمدا دیر سین میکنه تا دو رو ...

تو چقد بیکاری که برات مهمه😐 سیفون همچین آدمی رو باید کشیییید رفت! مگه تو بی ارزشی که میذاری اینجوری بات رفتار کنه😐 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
عهه این رو حتما امتحان میکنم عزیزم مرسی ک گفتی عمدی میاد یه چیزی اشتباه مینویسه بعد ک میپرسم خب چی ن ...

عجب لاشیه ها، میخواد بازم بری تو فکرش.

فکر کنم از اون حسودا بوده که می‌گفته دیگی که برا من نجوشه نمیخوام برا سگ بجوشه. 

نمیخواد وارد رابطه بشی

آدم سمی زیاده ، چرا تنهایی و ترجیح نمیدی به ارتباط با همچین آدمایی؟ تو بهش جواب ندی اون میشینه جای ت ...

حرف نزنم یا کلا بلاکش کنم؟؟ 

بخدا که تنهایی حالم خوب بود یک سال بود تنها بودم خوب بودم فکر کردم این دفعه که باز پیدام کرده حتما جدی اومده جلو

باز میبینم همونیه که بود

میترسم بلاکش هم کنم چرت و پرتاش باز یادم‌نره.. یعنی بعدا یادم میره ؟ 🥲

عجب لاشیه ها، میخواد بازم بری تو فکرش.فکر کنم از اون حسودا بوده که می‌گفته دیگی که برا من نجوشه نمیخ ...

آره خیلییییی تازه این جزیی ترین چیزی بود که ازش گفتم... اما این دفعه دیگه بلاک برای همیشه 😕

باور میکنی از دست اون عصبانی نیستم از دست خودم عصبانی ام؟؟ 😕😕😕 چرا آخه باز بعد از یکسال که حالم خ ...

منم داشتم با بکی وارد رابطه میشدم برای ازدواج دیدم لاشی بود کلا خطش زدم

بعد چند ماه که حالم خوب شده بود دیشب زنگ زد نمیدونستم خودشه. گفتم‌مزاحمت قطعش کردم🤣🤣

این پرنسسعلی ها رو بنداز دور

خودم زیاد از بلاک کردن خوشم نمیاد 

ی خطشو بلاک کردم اونی که کرم داره به ی خط بسنده نمیکنه که ، فردا با ی خط دیگه برمیگرده 

نادیده گرفتن،  آدم حسابش نکردن خودشو خسته میکنه یکمم شده دست از سرت برمیداره 

منم داشتم با بکی وارد رابطه میشدم برای ازدواج دیدم لاشی بود کلا خطش زدمبعد چند ماه که حالم خوب شده ب ...

میندازمش دور دیگه

یعنی خدا کمکم میکنه حرفا و چرت و پرتاش یادم بره ؟؟ 😔😔

حرف نزنم یا کلا بلاکش کنم؟؟ بخدا که تنهایی حالم خوب بود یک سال بود تنها بودم خوب بودم فکر کردم این د ...

هنوز بعده یک سال باز بهش فکر میکنیییی؟

خودت بخوای فراموشش کنی چرا نتونی؟

بعضی آدما لیاقت فکر کردنم ندارن 

اگه عقلم کار میکرد که دوباره باهاش حرف نمیزدم 😕

عیبی نداره الان عقلتون به کار بنداز بلاکش کن اون هیچیش نمیشه نترس

پرروتر از قبل ادامه میده تازه شاید اگه جایی ببینتت بهت بگه فلانی من دوستت داشتم خودت بلاکم کردی😂😂 ول کن این آشغالا رو بابا انقد آدم خوب اون بیرون هست چیه چسبیدی به اینا که میرینن تو ذهن و فکرت -_-

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
آره خیلییییی تازه این جزیی ترین چیزی بود که ازش گفتم... اما این دفعه دیگه بلاک برای همیشه 😕

درکت میکنم .شده شماره اتو عوض کن تا از شرش راحت شی

بدرد نمیخوره اینجور مردی، تازه اینا میان میکوبوننت و اعتماد بنفس آدم رو خورد میکنن، فرار کن ازش

این دلتم بنداز دور که بدبخت میشی.

خدا خودش ی خوب رو سر راحت میذاره

عزیزم برای خودت ارزش قائل باش
 پسرا وقتی حس کنن میتونن به دختری اسیب بزنن پس رحم نمیکنن،

اون جایی که ضعف نشون دادی کل رابطه رو باختی و شک نکن که رهات میکنه

اولا که باید انقدر قوی باشی که سینبزنی و جواب ندی اصلا، ولی اکه نمیتونی اینطوری باشی پس بلاکش کن از همه جا، اگه فکر میکنی با خط جدید پیام بده دچار ضعف میشی پس کلا خط خودتو عوض کن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند