مامانم به داییم پول داده برای مامانم بره طلا بخره ۱۰۰ میلیون داییم میخواد ماشین بخره بعد داییم به مامانم گفت این پولی که فرستادی رو بهم بده ماشین بخرم سال دیگه برمیگردونم مامانم قبول نکرد چون داییم وقتی پول قرض میکنه پس نمیده ۱۲ سال پیش ۵ تومن از مامانم قرض کرد پسش نداد بعد اون رفته خودش با پول مامانم ماشینشو خریده مامانم به خالم و مامانبزرگم گفت اوناهم پسر پرستن گفتن خب چه اشکالی داره پولتو نمیخوره که این پول هم پول قرعه کشی بود واسه مامانم افتاده بود خالم و مامانبزرگم خودشکن خیلی پولدارن ولی اونا بهش ندادن مامانم الان خیلی ناراحته که به داییم اعتماد کرده نمیدونه چجوری پولشو پس بگیره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بره قشنگ شکایت کنه ، داییِ پول و ارث و مال خواهرخور زیاده ، هر چی هم دیدم زنشونم بی خیال تر از خودشون به مال حروم ولی تاوانش رو با بچه شون پس دادن متاسفانه
قحط الرجال بود باز به داییت پول داده؟الان این همه کانال و سایت اینترنتی طلا هست،من خودم بودم از اونا میخریدم،در ضمن طلا فروشه به باباتم میگفت،دیگه طلا خریداری شده بود رفته بود پی کارش،نمیتونست از دست و گردن مادرت باز کنه که
فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️