2777
2789

مامانم به داییم پول داده برای مامانم بره طلا بخره ۱۰۰ میلیون داییم میخواد ماشین بخره بعد داییم به مامانم گفت این پولی که فرستادی رو بهم بده ماشین بخرم سال دیگه برمیگردونم مامانم قبول نکرد چون داییم وقتی پول قرض میکنه پس نمیده ۱۲ سال پیش ۵ تومن از مامانم قرض کرد پسش نداد بعد اون رفته خودش با پول مامانم ماشینشو خریده مامانم به خالم و مامانبزرگم گفت اوناهم پسر پرستن گفتن خب چه اشکالی داره پولتو نمیخوره که این پول هم پول قرعه کشی بود واسه مامانم افتاده بود خالم و مامانبزرگم خودشکن خیلی پولدارن ولی اونا بهش ندادن مامانم الان خیلی ناراحته که به داییم اعتماد کرده نمیدونه چجوری پولشو پس بگیره 

مقصر مادرته که میدونسته داییت آدم درستی نیست ولی بهش اعتماد کرده 

الانم اگر قسطهای وام تموم نشده دیگه مادرت قسط نده به همه هم علتش رو بگه . انقدر داستان درست کنه که دایی و مادر بزرگت از ترس آبرو پولش رو پس بدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اشتباه مامانتونه طلا خریدن که کار شاقی نیست که خودش از پسش بر نیاد تازه با شناختی که از داییتون داشته نباید پولو میداده الانم دیگه کاری نمیشه کرد

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مقصر مادرته که میدونسته داییت آدم درستی نیست ولی بهش اعتماد کرده الانم اگر قسطهای وام تموم نشده دیگه ...

نه قسطهاش تموم نشده هنوز ولی اونا که داییمو نمیشناسن اصلا نمیبیننش 

مگه مامانت نمیتونست خودش بره طلا بخره ؟؟یه باز گزیده شده بازم اعتماد کرده ببخشید ولی حماقت کرد و حقش ...

نه بابا میفهمید اینقدر پول داره همه رو برمیداشت کسی نمیفهمید پول چی شده اصلا شهرمون هم کوجیکه مامانم خودش میرفت طلا بخره طلافروش به بابام میگفت 

تجربه را تجربه کردن خطاست .وقتی قبلا یه بار دیگه پولشو خورده چرا دوباره اطمینان کرده و پول داده بهش

نه بار اول فقط قرض کرده بود اینبار مامانم که نمیخواست پول رو بهش بده

قحط الرجال بود باز به داییت پول داده؟الان این همه کانال و سایت اینترنتی طلا هست،من خودم بودم از اونا میخریدم،در ضمن طلا فروشه به باباتم میگفت،دیگه طلا خریداری شده بود رفته بود پی کارش،نمیتونست از دست و گردن مادرت باز کنه که

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بره قشنگ شکایت کنه ، داییِ پول و ارث و مال خواهرخور زیاده ، هر چی هم دیدم زنشونم بی خیال تر از خودشو ...

اصلا نمیخواییم کسی توان بده فقط پولو برگردونه مامانم میگه زشته جلو فامیل بفهمن من از داداش خودم شکایت کردم

بره قشنگ شکایت کنه ، داییِ پول و ارث و مال خواهرخور زیاده ، هر چی هم دیدم زنشونم بی خیال تر از خودشو ...

نه والا داییای من ارث خواهراشونو خوردن الانم یکی از یکی شادتر و بچه هاشونم از ما سالم تر و خوشبخت ترن

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
نه والا داییای من ارث خواهراشونو خوردن الانم یکی از یکی شادتر و بچه هاشونم از ما سالم تر و خوشبخت تر ...

صبر خدا زیاده ، مال ما از دهه هفتاد شروع شده تو دهه نود صبر خدا تموم شد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم