2777
2789
نه بابا میفهمید اینقدر پول داره همه رو برمیداشت کسی نمیفهمید پول چی شده اصلا شهرمون هم کوجیکه مامانم ...

مگه همه طلافروشای شهرتون خانواده شمارو میشناسن که برن سریع به بابات خبر بدن اصلا مامانتم میشناختن خودت یا خواهر برادرت میرفتین طلارو میخریدین یا تو بورس صندوق طلا میخریدین 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
قحط الرجال بود باز به داییت پول داده؟الان این همه کانال و سایت اینترنتی طلا هست،من خودم بودم از اونا ...

نه شما بابای منو نمیشناسی یبار پلیس اومده بود دنبال بابام جلو در خونمون بعد بابام به مامانم گفت طلاهاتو بده منو نبرن زندان مامانم هم طلاهاشو داد بعدا بابام فروخت بعدش فهمیدیم پلیس نبودن اصلا سرباز بودن بابام بهشون پول داده بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبر خدا زیاده ، مال ما از دهه هفتاد شروع شده تو دهه نود صبر خدا تموم شد

مال مام 15 سالی میشه که ارثو ندادن البته یه بخشیشو اما خوب فعلا که مشکلی ندارن

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
نه شما بابای منو نمیشناسی یبار پلیس اومده بود دنبال بابام جلو در خونمون بعد بابام به مامانم گفت طلاه ...

اینا همه اش بهونه اس،ساده ترین راه رو انتخاب کردید،اونم دست چه ادمی؟؟؟؟مامانت با حالت می‌رفت با دوستش میرفت،با مادربزرگش میرفت،کسی ام گزارش میداد به بابات میگفت برا من نبوده😑😑😑

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مگه همه طلافروشای شهرتون خانواده شمارو میشناسن که برن سریع به بابات خبر بدن اصلا مامانتم میشناختن خو ...

اسم شهر رو نمیتونم بیارم وگرنه شناسایی میشم اگه میگفتم خودتون پی میبردید که همه همدیگرو میشناسن کسی نیست همدیگرو نشناسه مگر اونایی که تازه از روستا اومده باشن 

اینا همه اش بهونه اس،ساده ترین راه رو انتخاب کردید،اونم دست چه ادمی؟؟؟؟مامانت با حالت می‌رفت با دوست ...

بله کاش اینکارو میکرد من همون موقع بهش گفتم به داییم نده پولو ولی اون گفت اگه به بابات بگن چی به خالمم گفت ولی خالم گفت نه من نمیرم 

الآنم یا قیدش رو بزنه یا شکایت کنه،چاره دیگه ایی نیست واقعا

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩