یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه من خواب نمیمونم اما برام عادیه اگر یک نفر یکبار یا دوبار این موضوع براش پیش اومد😂
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
نه من خواب نمیمونم اما برام عادیه اگر یک نفر یکبار یا دوبار این موضوع براش پیش اومد😂
من بار اول ک میخاستم برم ببینمش گفت ساعت ۹ اونجا باش گفتم خیالت راحت من ۸ونیم میام 🤣خابیدم تا ساعت ۱۱ گوشیمم یادم رفتع بود از سایلنت در بیارم اصلن یادم رفتع بود ک میخام برم ببینمش ساعت ۱۱ ک بیدار شدم دیدم گوشیمو جر داده از بس زنگ زدع 🤦♀️اونم منتظرم مونده بود تا رفتم
ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من بار اول ک میخاستم برم ببینمش گفت ساعت ۹ اونجا باش گفتم خیالت راحت من ۸ونیم میام 🤣خابیدم تا ساعت ...
اخی😂😂😂
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)