2777
2789
عنوان

برم یا نرم

1 بازدید | 16 پست

سه هفته هست تو خونه خودم رو زندانی کردم درس میخونم افسردگی گرفتم هی پرسش کوئیز امتحان میان ترم روانی شدم 

امروز تو شهرمون بازار برگزار میشه نمیدونم برم یه سر بزنم حالم خوب شه یا ول کنم مامانم‌ رو بفرستم چیزایی که میخوام رو بگیره دهمم انسانی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بروووو 

هرررر زمان جایی تفریح بود یا بهت خوش میگذشت،برو 

حتی اگر درس داشتی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بروووو هرررر زمان جایی تفریح بود یا بهت خوش میگذشت،برو حتی اگر درس داشتی

الان عذاب وجدان درس دارم باز برم فکر نکنم بتونم بگردم تو وسط راه مطمئنا برمیگردم خونه 

الان عذاب وجدان درس دارم باز برم فکر نکنم بتونم بگردم تو وسط راه مطمئنا برمیگردم خونه

عذاب وجدان نگیر و برو 

بیخیال اسیب میزنه بهت اینجوریا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

اولا که انقد به خودت فشار نیار واقعا ارزش نداره

دوما به جای اومدن تو سایت همون بری بازار مفید تر و بهتره

سوما عذاب وجدانت چیه ، میخوای بری یه هوایی بخوری ، روحیه‌ت هم باز میشه برا درس خوندن هم بهتره

چرا انقد به خودتون سخت میگیرید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

خب تو گوشی میام دیگه به عنوان تفریح جز گوشی تفریحی ندارم گوشی هم دستم نگیرم؟

خب همین وقت رو بذار برو بیرون

حتی در حد ۵ دقیقه هم میتونه موثر باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍