یه فامیل داریم یه دختر دارن ۱۶ سالشه خیلیی پرووعه امروز اومده بودن خونمون ماهم مرکز خرید نزدیک خونمونه دختره شر کرد ب پا که باید بریم خرید مامانشم بهم گفت تو باهاش برو.. ای کاش پام میشکست نمیرفتم... توی راه همش با صدای بلند حرف میزد میخندید جلب توجه میکرد همه بهش نگاه میکردن خسته شدم انقد بهش تذکر دادم... تا اینکه نزدیک خونه شدیم اونجا دوتا پسر افتادن دنبالمون یکیشون با ماشین بود همشون رفیق بودن باهم هرچی بهشون گفتم برین انگار ن انگار میگفتن تا این دختر بهمون شماره نده نمیریم منم بهش گفتم شمارتو بده برن آبرومون رفت بعدا بلاک میکنی میگفت نه شمارمو نمیدم خودم رل دارم!!!! جلو در و همسایه آبروم رفت اعصابم خیلی خراب شد زدم تو دهن یکیشون موهای دخترهم کشیدممم گفتم هزاربار بهت تذکر دادم تو گوشت چرا نمیرهه خلاصه با هر بدبختی بود شرشون کم شد
برا اولین بار بود که زدم تو دهن یه پسری و انقد اعصابم خراب شده بود😑😑 بنظرتون همسایه ها دیدن؟ اون لحظه خیلی اعصابم خراب بود اصلا دقت نکردم کسی بیرونه یا نه الان همش میگم نکنه همه دیده باشن به مامان یا بابام چیزی بگن 😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.