2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست
تاجایی من تجربه دارم مثبت باشه هرچی بگذره پر رنگ میشه

امروزیه نسبت به دیشبیه باز معلوم تره.

ولی خب من خیلی خیلی زیاد آب میخورم یعنی هر نیم ساعت یه بار دسشوییم حتی نصف شبا. برا همین با ادرار غلیظ نبوده هیچکدوم از بی بیا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروزیه نسبت به دیشبیه باز معلوم تره.ولی خب من خیلی خیلی زیاد آب میخورم یعنی هر نیم ساعت یه بار دسشو ...

بی بی غلیظ و اینا همه یه جور دلگرمی هست ک تا میدونم نی نی سایتی ها به خودشون میدن وگرنه همچین صحت نداره

ولی مال شما 2 تا هاله داره احتمال بارداری زیاده

بارداری فک کنم😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مبارکا باشه جانم

کاستی و قطره چکونی ها زودترررر و بهترررر جواب میده

این خودکاری ها همیشه کمرررررنگ ان

عزیزم دعام کن مال منم مثبت شه😭😍😘

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
بارداری فک کنم😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مبارکا باشه جانمکاستی و قطره چکونی ها زودترررر و بهترررر جواب می ...

فدات عزیزم انشالله همه به خواست دلشون برسن منکه دیگه ول کردم بعد سه سال پریود منظم تا دیدم عقب افتاده باز توهماتم شروع شد هیییییچ علائمی هم ندارم جز نبض زیر دل و تکرر ادرار.

فدات عزیزم انشالله همه به خواست دلشون برسن منکه دیگه ول کردم بعد سه سال پریود منظم تا دیدم عقب افتاد ...

انشااااااءالله ک باردار باشی خوشگلم

من میگم اگ دیدی چند روز دیگم پریود نشدی حتما برو آزمایش

امروز یا فردا هم با ادرار اول صبح

برو بی بی چک مدیکور کاستی یا قطره چکونی بگیر بزن

اگ باردار باشی اون پررنگ و زیر ۵ دقیقه نشون میده

تو‌کلت به خدا باشه عزیزدلم،انشاءالله ک هستی

انشااااااءالله ک باردار باشی خوشگلممن میگم اگ دیدی چند روز دیگم پریود نشدی حتما برو آزمایشامروز یا ف ...

تا سر ماه نمیرم آزمایش همینحوری با بی بی سر میکنم اگر پریود نشدم میرم.

چون 40،45 روز پیش سونو کامل دادم میدونم که کیست و اینام ندارم.

تا سر ماه نمیرم آزمایش همینحوری با بی بی سر میکنم اگر پریود نشدم میرم.چون 40،45 روز پیش سونو کامل دا ...

انشااااءالله باردار باشی عزیزمممم

😍🥰😘

برا منم دعا کن مهربووون