ترخدا راهنماییم کنین خونه کسی بودیم حلقه شوهرم تو کیفم بود الان بعد دو روز رفتم بیارم بدم بهش میبینم نیست😭😭😭😭بیرون هم با کیف دیگه ای رفتم تو این دو روز
همه طلاهامو فروخته بودم فقط حلقه هامو نگه داشتم حالا حلقه گمشد😭😭😭
یه صلوات با اعتقاد و از ته دل بفرست پیدا میشه ان شاءالله
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبه عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند. ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سوره توحید رو تا لم یلد ولم یولد بخون و بگو موکلین شریف این سوره تا حلقه پیدا نشه بقیه ش رو نمیخونم انشاء الله پیدا شد بخون و سه تا صلوات بفرست رد خور نداره
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨