2777
2789

ترخدا راهنماییم کنین خونه کسی بودیم حلقه شوهرم تو کیفم بود الان بعد دو روز رفتم بیارم بدم بهش میبینم نیست😭😭😭😭بیرون هم با کیف دیگه ای رفتم تو این دو روز

همه طلاهامو فروخته بودم فقط حلقه هامو نگه داشتم حالا حلقه گمشد😭😭😭

یه صلوات با اعتقاد و از ته دل بفرست پیدا میشه ان شاءالله

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله پیدا میشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

کیفتو دوباره بگرد آسترشو زیر و رو کن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
آیه ۸ سوره طارق رو ۷ بار بخوان (انه علی رجعه لقادر)خیلی امتحان کردم جواب داده خودمم برات میخوانم

عزیزم سلام صبحت بخیر منم این داستان گمشده را دارم الان ی ماهه ی زنجیر برای پسرم بود نیستش تو وسایلی که کناری بود 

راستش ی  دفعه متوجه نبودنش شدم چکار کنم این امانتی بود پیش من فکرش بکن چقدر عذاب وجدان گرفتم کمکم کنید الهی هر چی خیر براتون پیش بیاد