2777
2789

سلام 

اکثر پسر هایی که قصد دوستی و .... دارند ابتدا با وعده ازدواج وارد صحبت می شوند و‌بعد خودشون را عاشق و شیفته دخترا جلوه میدهند و بعد میگویند اگر من رو میخوای و بهم اعتماد داری باید نیاز هام رو بر برطرف کنی و بعضی دختر ها که وابسته شوند از ترس اینکه پسره نره قبول می کنند و پسرها بعدش    معمولا بعد از مدتی به بهانه های مختلف جدا می شوند و بلاک میکنند من خودم یه پسری میشناسم یک سال با وعده ازدواج یه دختر  را گول زد و بعدم رفت که رفت و بعد دختر به خاطر حس وابستگی و‌هم حس عذاب وجدان به خاطر گناهی که کرده و هم ترس از اینده و لو‌رفتن رابطش پسش خواستگارها دجار افسردگی و اضطراب می شوند

چند تا اتفاق اینجوری باید پیش بیاد که دختر ها عبرت بگیرند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزی که شما داری میگی ترفند برای گول زدن برای دخترای دهه ۶۰ و ۷۰ بود

الان ماشالله بعضی دخترا خودشون پیشنهاد رابطه و اینا میدن

برادرزاده من دبیرستانیه چیزایی از همکلاسیاش میگه که ادم از دختر بودن خودش بیزار میشه

این چیزی که شما داری میگی ترفند برای گول زدن برای دخترای دهه ۶۰ و ۷۰ بودالان ماشالله بعضی دخترا خودش ...

تعریف کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من دیشب داشتم با یه دختر ۲۰ ساله چت میکردم. ۲ سال با یه پسری بود. ۵ ماه لود رابطه کامل داشت. دو هفته پیش پسره یه دفه گفت داره از ایران میره.

بدش اینجاست که دختره به رابطه عادت کرده و الان حالش خیلی بده

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

این چیزی که شما داری میگی ترفند برای گول زدن برای دخترای دهه ۶۰ و ۷۰ بودالان ماشالله بعضی دخترا خودش ...

چرا بیزار میشی اگه گول میخوردن میخوردن نمیشدی ؟ از پسرا که گول میزدنن قبلن بیزار نمیشدی ؟ حالا که نوبت دخترا شد بیزار شدی