2777
2789

قبل خرید، خوب فکر کن ببین که آیا به این وسیله احتیاج داری یا نه! آیا اولویت زندگیت هست؟ آیا مشکلی باهاش حل میشه و ....‌

بیشتر ما از روی هوس، ذوق و خوشم آمد و... خرید می کنیم و به اصطلاح جوگیر میشیم. مسلّمه که بعدش وقتی خوب فکر می کنیم پشیمون میشیم که چرا خریدیم و نیاز نداشتیم و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه زندگیت همه چی اوکیه چیزی کم نداریکار خوبی کردی گرفتیادم هر چی میخاد بگیره باید جنس خوب بگیربقول ...

اوکی ک خب خیلی چیزا احتیاج دارم اینم روش اما من کلا هر چی میگیرم بعدش بخاطر اینکه چرا آنقدر پول دادم پشیمون میشم 

من نسبت ب همه چی همین جوریم

اول اولویت های زندگی رو مشخص کن که چه چیزهایی خیلی مهم هستند که باید براشون هزینه کنی. مدیریت دخل و خرج زندگی خیلی مهمه و به عهده خانم خونه است.

اول اولویت های زندگی رو مشخص کن که چه چیزهایی خیلی مهم هستند که باید براشون هزینه کنی. مدیریت دخل و ...

خیلی هم برای همه چی دودوتا چهار تا میکنم خیلی مدیریت هم مشکلی ندارم فقط مشکلم همینه چیزی ک میخرم پشیمون میشم 

اوکی ک خب خیلی چیزا احتیاج دارم اینم روش اما من کلا هر چی میگیرم بعدش بخاطر اینکه چرا آنقدر پول دادم ...

درکت میکنم

منم قبلا اینجوری بودم بعدش به خودم اومدم البته با کمک شوهرم. وقتی دیدم شوهرم راحت خرج میکنه و برای پولش سخت نمیگیره من چرا خودم و عذاب بدم

الان خیلی راحتتر خرید میکنم خصوصا اگه شوهرم همراهم باشه. شاید بعدش یکم تو دلم بگم کاش نمیخریدم ولی چند روز بعد که استفاده میکنم یادم میره و بهش عادت میکنم

تو این دوره برای همه چی باید سخت پول درآورد اما اینکه بخاییم قرض کنیم ن تو رفاه مطالب نیستم

خب دیگه الان رنج چرخای صنعتی همینه دیگه

یکم که باهاش چیزی بدوزی و کیف کنی این حس پشیمونی یادت میره. بعدشم خودت میگی همه جوانب و درنظر گرفتی پس لازم بوده که خریدی

شوهرم با میل خودش میخره من بدم

خب منم همین و میگم وقتی مردا راضی هستن که پول خرج کنن و خداروشکز مشکلی ندارن ما خانونا چرا باید سخت بگیریم و آرامش و از خودمون بگیریم با فکر و خیال

اصل مرده که باید با خودش بگه این همه پول دادم بابت فلان چیز