2777
2789
خب منم همین و میگم وقتی مردا راضی هستن که پول خرج کنن و خداروشکز مشکلی ندارن ما خانونا چرا باید سخت ...

بلا نسبت شما خرم دیگه فک میکنم اگه همون هزینه رو میدادم مثلا چیز دیگه بهتر بود خب درصورتیکه کلی بابت این موضوع فک کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونم ینی از آشناها داره همین چرخ رو اما در کل بیشتر هزینش خیلی پشیمونم می‌کنه

درسته،میفهمم چی میگید

یک کم به بی خیالی سپری کنید،چاره ای نیست.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
از چشمم نمیفته ک مثلا هزار بهانه تو ذهنم میاد ک چرا خریدمش بیشتر هم هزینش پشیمونم میکنه

من اکثر اوقات از چیزی که میخرم لذت نمیبرم یه کفش برند خریدم تو معازه عاشقش بودم اومدم بیرون یادم که میفتاد چقدر پول دادم میگفتم وای چرا خریدم تا چندین ماه نپوشیدمش شوهرم گفت یا بپوش یا زیر قیمت آگهی کن بره خودت رو چرا زجر میدی گفتم بفروشمش یعنی 

گفت یعنی خودت رو لایق کفش خوب نمیدونی به خودت و بدنت احترام بذار من میگم نگه دار ولی اگر نمیخواهی بپوشی هیچ وقت بفروش بره 

پارسال رفتم کتونی گرون گرفتم  باز پشیمون شدم چرا گرفتم رفتم ارزونتره رو گرفتم اونو میپوشم و اصلیه داره جا کفشی خاک میخوره 

من تو ریز ترین چیزا هم این مشکل رو دارم 

عاشق خرید کردنم ولی بیام خونه میگم وا چرا خریدم  قشنگ نیست یا اگر میگشتم بهترش رو پیدا میکردم در حالیکه چشمم گرفته بود که خریدم 

کاش میتونستم ینی خریدی نشده ک من بعدش راضی باشم و فکر نکنم

منم همینم تازه بد تر از شما 

پول پس انداز میکنم طلا میخرم پشیمون میشم میگم چرا لباس نخریدم برا کی دارم جمع میکنم 

لباس میخرم پشیمون میشم میگم چرا ول خرجی کردم 

لباس میخرم باز دوباره پشیمون میشم میگم چرا وسیله برا خونه نخریدم 

باز وسیله برا خ نه میخرم پشیمون. ن میشم میگم کی وسیله ها رو میبینه کاش لباس میخریدم 

کلا درگیرم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
منم همینم تازه بد تر از شما پول پس انداز میکنم طلا میخرم پشیمون میشم میگم چرا لباس نخریدم برا کی دار ...

فک کردم فقط من تنهام منم دقیقا همینم هیچ وقتم از خریدم لذت نمی‌برم بخاطر همین کارم