2777
2789
عنوان

به نیت هم زیارت عاشورا بخونیم

1 بازدید | 11 پست

کسی هست؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
برام دعا کن دعا کن که پره دردم تو از خدا بخواه برام خدا منو دوست نداره

بخونیم با هم ، ده دقیقه هم‌نمیشه😘

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دارم زار زار گریه میکنم من بهت میگم شاید صدای تو شنیده بشه بعد..

عیبی نداره مم به نیتت میخونم 😘

من دارم زار زار گریه میکنم من بهت میگم شاید صدای تو شنیده بشه بعد..

خوندم عشقم😘

توی نت بزن سوره ی ضحی، آیه ی سه 

یه پیام هست 

لطفا بخونش

خوندم عشقم😘توی نت بزن سوره ی ضحی، آیه ی سه یه پیام هست لطفا بخونش

سلام قبول باشه

راجع به تاپیکتون خیلی قشنگ بود البته یه مطلب درباره ی شکست روحی،راستش خودم اینطوری میگم به خدا مثلا خواستگار پیش میاد که خدا اگر این ادم باهاش عاقبت لخیر میشم زودتر عقد کنیم اگر نه زود تر بره کلا از زندگیم که ضربه نخورم،البته اینطوری طرف هم ضربه کمتر میبینه،چون هر چی کش پیدا کنه وابستگی میاد عقل ادم قفل میشه ناخودآگاه.البته زود عقد کردن منظورم باشناخت هست بامشاوره که دل قرص شه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

سلام قبول باشهراجع به تاپیکتون خیلی قشنگ بود البته یه مطلب درباره ی شکست روحی،راستش خودم اینطوری میگ ...

درست میگی عزیزم

نظر لطفته

یه چیز بگم

حضورت برام دلگرمیه❤️اسمت میاد اعلان واقعا خوشحال میشم‌ یاد اون زیارت عاشورا که یادم دادی هستم

خدا نگهت داره برام و برا همه 💕🥹

درست میگی عزیزمنظر لطفتهیه چیز بگمحضورت برام دلگرمیه❤️اسمت میاد اعلان واقعا خوشحال میشم‌ یاد اون زیا ...

ممنونم لطف دارید من کسی نیستم.خدا رو شکر با عاشورا مانوس هستید.ان شاالله هر دومون با همسرامون بریم مزار شهید عاشورا بخونیم بزودی😅🤩🤲

سلام قبول باشهراجع به تاپیکتون خیلی قشنگ بود البته یه مطلب درباره ی شکست روحی،راستش خودم اینطوری میگ ...

حقیقتش این چیزی که نوشتم امشب منظورم شکست روحی از دست دادن سید بود ولی آره شکست عشقی خوردم اما اون عشق نبود توهم بود البته خیر بود چون تهش منی که گم شده بودم دست خدا  و امام زمان رو ول کرده بودم پیدا شدم و فکر کنم خودشونم خوشحال شدن 

ممنونم لطف دارید من کسی نیستم.خدا رو شکر با عاشورا مانوس هستید.ان شاالله هر دومون با همسرامون بریم م ...

وای این  چیزی که گفتی خیلیییییییی قشنگ بود و واااقعا لبخند زدم از تصورش و ذوق کردم🥰🥰🥰😍😍😍

وای این چیزی که گفتی خیلیییییییی قشنگ بود و واااقعا لبخند زدم از تصورش و ذوق کردم🥰🥰🥰😍😍😍

شکر خدا خوشحال شدید.بله شهادت سید کلا داغی هست که سرد نمیشه حقیقتا