2777
2789
عنوان

سیسی ها بیاین عکس بگذاریم🗿✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 157 پست
جالب ترش اینکه ۵٠٠ کیلومتر باهم فاصله داشتیم😂 والا تو تل تو گروه اول مث خروس جنگی انقددددد ازش بدم ...

ی گروه با بچه ها داریم تو تل اگه دوس داشتی بگم هانی همون که داشتیم حرف میزدیم ادت کنه

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خببببب😂

همونجا ام انقد حرص خوردم از دستش هی تو دلم فحشش میدادم میگفتم این چقد باز ای کیوش صفره تو حرم بگیرن بدبختیم. ینی با هزارتا صلوات برای این امام اون امام خیلی نموندیم تو حرم اومدیم بیرون. سه سال باهم دوست بودیم ک دیگ گف میخام بیام خاستگاریت. خانوادش هم مخالف اونا میگفتن از همینجا زن بگیر مشهد دوره فلانه اینم ی هفته تمام قهر کرد تا خلاصه راضی، شدن اومدن ک از همون اول خاهراش شمشیر از رو بستن ولی با همه بی محبتی خانوادش ک ن دعوتم کردن ن هیچی خودش هوامو داره. الانم تو عقدیم خانواده ها پشتمون نیستن خودمون باید همه چیو تهیه کنیم

همونجا ام انقد حرص خوردم از دستش هی تو دلم فحشش میدادم میگفتم این چقد باز ای کیوش صفره تو حرم بگیرن ...

عزیزممم

مهم اینه همو دوست دارین

پایداررر

قشنگ بوده مسیر عشقتون

اره اگ بذارن باورت میشه همش دعا میگیرن برا جدایی سردشدن همه چی. واگذار کردم ب خدا دیگ قدرت شون ب خدا ...

خواهرش ؟یا مامانش؟

چرا راضی نیستن اخه فقط به خاطر راه دور؟

نه بابا به دعا باور نداشته باشی اتفاقی نمی‌افته نترس

شما فقط به عشقتون ادامه بدین پشت همو خالی نکنین کسی نمیتونه جداتون کنه

خواهرش ؟یا مامانش؟چرا راضی نیستن اخه فقط به خاطر راه دور؟نه بابا به دعا باور نداشته باشی اتفاقی نمی‌ ...

اره چون اومده مشهد برای کار همش میگن تو داداش مونو از ما دور کردی فلان حالا تا موقعی ک بود محل نمیدادن ها حیف حیف از این اخلاق گرانبها و خوب من وگرنه شیطونه ی چیزایی پیشنهاد میدع لامصب همه عالی مثلا میگ برو دست بنداز دهن شونو پاره کن باز میگم خدایاتوبه😑😂

🥹❤وایییییی مرررسییی عشق دلمم ممنونم بابت اعتماد بنفس خوبی م دادی اجس عکسام شبیه هم بودن فیسم تغییر ...

فداتشم عزیزم

اره شبیه هم بودن الان یادم نی دقیق ولی انگار اونی ک یهویی دادی یکم صورتت توش لاغربود