2777
2789
عنوان

سیسی ها بیاین عکس بگذاریم🗿✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 156 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصبیا قلبشون پاک که هست اینم قبول ندارین؟😔😂

چرا قبول دارم در لحظه خودشونو خالی میکنن یک رو ان هرچی باعث ناراحتیشون میشه رو با داد میگن تا اروم بشن کینه ای نیستن در لحظه یادشون میره. اما امان از ما صبورا. همسر خودم همینطوریه یکدفعگی داغ میکنه باز خودش اروم میشه میاد سرشو میذاره رو پام میگ تو ک میدونی من ب جز تو کسیو ندارم تو خر کردن استاده

چرا قبول دارم در لحظه خودشونو خالی میکنن یک رو ان هرچی باعث ناراحتیشون میشه رو با داد میگن تا اروم ب ...

البته مردا فشار اقتصاد و زندگی خیلی روشونه

اما به احتمال زیاد همسرتون گروه خونیش o باشه

چون معمولا خیلی عصبین

خیلییی زود جوش میارن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

البته مردا فشار اقتصاد و زندگی خیلی روشونهاما به احتمال زیاد همسرتون گروه خونیش o باشهچون معمولا خیل ...

ن بابا B+ خودمم گروه خونیم همینه. ب عنصرش هم برمیگرده اون اتشه من ابم. و واقعا هم من خیلی ارومم. انرژی ک من از اب ماه طبیعت میگیرم همش برای برادرم همسرم پدرم فامیلم خرج میشه و حال خوب بهشون تزریق میشه برادرم همیشه میگ تو چطوری انقد انرژیت زیاده هرموقع ناراحته موهاشو ناز میکنم حالش خوب میشه