2777
2789
عنوان

سیسی ها بیاین عکس بگذاریم🗿✨

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 162 پست
یعنی میدونستی و نامزد شدین وای خیلی شکاکی بده روان نمیذاره برا ادم. من شوهر یکی از رفیقام شکاکه رفته ...

عزیزمی گل فدا سرت 

نامزدم مشهد رندگیی میکنه اما فامیل دوریم 

عشقم بود اوایل اینجور نبود کم کم ک نشون شدم گیر داد ک الان خیلبییییییییی از اوایلش بهترع 22سالشه من 21 اون وقت ک نشون بودیم ۱۸سالش بود

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر ک بهتر شدن پس همشهری ما هستن نامزدت😁

🥹❤عزیزم خیلی خوشبختم از اشنایی باهاتون  به به مشهدو خیلی دوس دارم

خواب خیلی مهمه و تاثیر گذاره تو زندگی😂😭درکش کنین😂🤦🏻‍♀️

والا خاب من ۴ ساعته. ی بارم ک تو سه شب ۲ ساعت خابیدم بالا سر پدرم تو بیمارستان بودم همه میگن تو توی بیخابی خیلی صبوری. پس بخابین شما هم ایت الکرسی بخونم ب نیابت اونایی ک صبح باهاشون رو در رو میشین 😬

والا خاب من ۴ ساعته. ی بارم ک تو سه شب ۲ ساعت خابیدم بالا سر پدرم تو بیمارستان بودم همه میگن تو توی ...

😂😂😂وای

دیگه دیره مگه کارم تموم شه بیام بخوابم 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

والا خاب من ۴ ساعته. ی بارم ک تو سه شب ۲ ساعت خابیدم بالا سر پدرم تو بیمارستان بودم همه میگن تو توی ...

😂😂😂وایییی 

من خیلی مهربونم

😂😂😂وایدیگه دیره مگه کارم تموم شه بیام بخوابم

ن مدیونی اگ بیدار بمونی بخاب جون ما دارم تصور میکنم چ گردخاکی کنی صبح. خوبه یکی بیاد مث فیلم دلشکسته بهت بگه سلام علیکم و درجواب بگی و لعنت الله مرضاتو 😑

ن مدیونی اگ بیدار بمونی بخاب جون ما دارم تصور میکنم چ گردخاکی کنی صبح. خوبه یکی بیاد مث فیلم دلشکسته ...

تا حالا پیش اومده😂😂😂🤦🏻‍♀️

بخدا در مواقع دیگه مهربونم ولی اول صبا نباید با من کسی حرف بزنه

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️