2777
2789

میشه با زنی که شکست عشقی خورده وارد رابطه شد؟شما چند وقت بعد از شکست عشقی طرفو فراموش کردین تونستین وارد رابطه با کسی بشین یا وقتی نفر بعدی اومد همش تو یاد اون قبلیه بودین مردی که بفهمه شکست عشقی خوردین باهاتوم چطوری بود برخوردش؟☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکست عشقی بدی خوردم بعدش یکی اومد خاستگاریم یه مدت آشنا شدیم خوشمون از هم اومد بهش گفتم قبلا یکی رو دوس داشتم خیلی بهم ریخت ولی بعدش چیزی نگفت اونم گفت قبلا یکی رو تو سن کم دوس داشته و جدا شدن. یه هفته پیش سر یه چیزی بحثمون شد من عشق قبلیش کوبیدم تو سرش اونم باهام قهره. نمیدونم چیکار کنم آشتی کنه خودمم پشیمونم 

من یه سال و نیم گذشته ولی بازم تو فکرشم

هنوز برات تموم نشده و رفتنشو نپذیرفتی. 

بنظرم مشاوره برو یا خودت سعی کن این ورونده باز ذهنی رو ببندی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

نه طرف مقابل فقط میشه چسب زخم

دو حالت داره یا طرف از روی اینکه تنهاست و شرایط بدی داره با طرف مقابلش میمونه در حالتی که اون شخص انتخاب درستی واسعش نیست 

حالت دومش اینکه اون آدم خوبیه ولی اون چون هنوز تو فکر قبلیه اینو رد میکنه انتخاب خوبش رو از دست میده

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
من اگر پسره از عشق و شکست عشقی قبلیش حرف بزنهدیگه از چشمم میوفتهواسه پسرا هم همینه،دیگه خوششون نمیاد ...

من الان تو سنیم که با هر کی برم تو رابطه قطعا با کسی بوده قبلا