2777
2789
عنوان

بعضیا حس منفیشونو حتی با تایپ کردن منتقل میکنن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 98 پست
اصلا کاری به هم نداریممن فقط از تغییر رفتارشون متعجبماگه بی احترامی ای کرده بودم بلهولی بی دلیل اینط ...

دلیلش همون برات توصیح دادم خودت ببخششون به زندگی قشنگت خوشبختیت رابطه زیبات با همسرتان ادامه بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان گفتن بچه ام😄😄😄😄۳۷

خواهرشوهرات چن سالشونه 

نه بچه نیستی اصلا... فقط تحت تاثیر جو اینجا قرار گرفتی و حساس شدی عزیزدلم 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
عزیزم درگیر رفتارای خانواده شوهر نشو. حوصله داری. نصفه شبی بهش فکر هم میکنی

من تو استوریم تگشون نکردم.ولی استوری رو میتونستن مهربونتر ریپلای کنن یا اصلا ریپلای نکنن.

نه بابا درگیر چی؟ تو اینستا دیدم یادم افتاد😁

درستهنه نه من اصلا حتی به زبونم نیاوردم.اینجا پرسیدم تا ببینم واقعا حق دارم تعجب کنم ازشون یا نه.لطف ...

حق داری عزیزم بیشعوریشو رسونده 

منم زنداداشم استوری گذاشت تبریک گفتم و آرزوی طول عمر واینکه انشالله کنار هم تولدهای پرتکرار بگید وآخرش ازش تشکر کردم 

اونا حس رقابت باهات دارن و حس میکنن اکه تبریک بگن به تو شانشون میاد پایین 

ولی تمرکزت رو بذار رو زندگی خودت اهمیت نده اصلا 

منم یه زن‌داداش اینجوری داریم مغز برادرم رو خورده اصلا نمی‌دونیم چه کار کنیم چه کار نکنیم که ناراحت ...

وااای مریضن اینا بخدا

ببین چقد متوهمه

که بدبختا پیام دادن تبریک گفتن

باز داره براشون داستان میسازه😅😅😅

من ۲تا خواهرشوهر دارم یکی بزرگه یکی کوچیک

همیشه به شوهرم میگم بهشون زنگ بزن و

جویای حالشون باش

خواهرشوهم هروقت شماره شوهرمو میبنه میخنده

بهش تلفنی میگه اگه خانمت نباشه تو یاد ما نمیفتی😅

آخه چرا الکی داستان بسازیم ؟؟؟

اونم آدمه دیگه 

ولی بعضیا اینجا معتقدن خواهرشوهر شمره😐😐😁😁

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

من تو استوریم تگشون نکردم.ولی استوری رو میتونستن مهربونتر ریپلای کنن یا اصلا ریپلای نکنن.نه بابا درگ ...

مادرشوهر من که روزی سه بار پیام میده. سلام کجایی. بعضی وقت ها حس میکنم شوهرم اونه😂😂😂

دلیلش همون برات توصیح دادم خودت ببخششون به زندگی قشنگت خوشبختیت رابطه زیبات با همسرتان ادامه بده

قبلا شاید واکنش تندی داشتم

الآن فقط تو خودم تجزیه و تحلیل میکنم

اینجا هم که حمله کردن بهم

شاید جداگونه به خود برادرشون زنگ زدن یا پیام تبریک فرستاده باشن که به نظر من معیار اصلی همینه

یعنی مثلا تولد خواهر خودم باشه، من تماس می گیرم باهاش، کلی حرف می زنم و تبریک میگم بهش

بعد اگر بقیه براش استوری تولد بزارن استوری هاشون رو لایک می کنم اما تولد خواهرمو به اونا دیگه تبریک نمی گم!!

اگه خواهر شوهرات کلا به شوهرت هیچ تبریکی نگفتن و کل تبریکشون همین فقط بوده خب اره یه مقدار می تونه ناراحت کننده باشه. اما نه برای شما. بلکه برای شوهرتون. یعنی شما نیازی نیست بهتون بربخوره که چرا استوری رو مختصر جواب دادن چون ملاک اصلا اون نیست‌. ملاک اینه که چرا کلا روز تولد برادرشون بهش زنگ نزنن یا پیام ندن

مگر اینکه رابطه شون خوب نباشه و مشکلی باشه که اون به بحث دیگه اس

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خخ دقیقا درست میگه تاپیک خودت منفی تر بود جمله هات ..اونا یه ذره کرم بریزن تو دهنشون آسفالت کردی فک ...

ندیدی کرم ریختنشونو متاسفانه.

مخصوصا بزرگه چنان زیر زیرکی دخالت میکرد که یبار شوهرم قاطی کرد.من نبودم اونجا

هیچی کمتر دخالت کنین. کمتر مشکلات خودتون رو به داداشتون بگین. کمتر مادرت زنگ بزنه از همه چی بخواد سر ...

باور کن اصلا رفت و آمد نمی‌کنیم برادر خودش فقط میاد بیشتر از ده ساله عروسمونهتا الان یه بارم مارو دعوت نکرده حتی دستپختشم هیچ وقت نخوردیم ما هم دعوت میکنیم اون نمیاد آخرین باری که دیدنش فکر کنم پارسال عید عروسی پسرخاله بود مادرم اصلا زنگ نمیزنه کارشون نداریم