2777
2789
عنوان

بعضیا حس منفیشونو حتی با تایپ کردن منتقل میکنن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 98 پست

گلم یه جمله میگم منی که روانشناسی کار کردم خیلی واضح دقیق واست میگم ... کسایی که آزارت میدن دست خودشون نیست از کودکی توی محیط ناسالم زیست کردن ناخودآگاه ذهن اون نحوه زندگی رو براشون عادی سازی نرمال جهان که قبول داره میدونن بزرگتر میشن ازدواج میکنن تا آخر عمر این رفتارا ادامه میدن اما کسی که عاقل بالغ هست تلاش میکنه رابطه عاطفی معنوی و... سالم باشه میاد میبینه کدوم رفتار درواقع جامعه جهان کائنات اون قبول داره و سعی میکنه زندگیش به سمت اون ببره ناخودآگاهش با تلاش کوشش فراوان تغیر میده میدونه جهان عکس العمل رفتارها خودمون به خودمون پس چون خودش دوست داره تلاش میکنه رفتار عجیب غریب تکرار نکنه به خودش برنگرده ...  این بکیر تا زندگی عاطفی و.... 

شما ناراحت نشو جای اهمیت بدی به رفتارشون زندگی خودت شوهرت بچسب اگر به چیزها الکی اهمیت بدی میفتی چرخه تکرار مدام برات تکرار میشه 

عالی باشی 

ب نظرم دنبال بهانه ای ، همین ک مث دست خر رد نمیشن و بت تبریک میگن جای شکرش باقیه ، تولد داداششونه با ...

وااای آفرین

اینا دنبال بهونه اند

انگار زنداداشش شمره

چجوری سر هیچ و پوچ ازشون بد میگه😑😅

خودش منفی بافه بخدا

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم دنبال بهانه ای ، همین ک مث دست خر رد نمیشن و بت تبریک میگن جای شکرش باقیه ، تولد داداششونه با ...

نه ولی مجبور هم نیستن استوریمو ببینن و نصفه حرف بزنن.وقتی روز عادی سه سطر تایپ میکنه واسم ولی واسه تولد داداش خودش استوری منو نصفه ریپلای میکنه عجیب نیست؟!

زشت که بود ولی از فک فامیل شوهر انتظار بیشتری داری؟من خودم مجردم ولی مادر پدرم یه دعوای بدی داشتن در ...

همین که قبول داری زشت بوده خوبه

بقیه که دارن یکی لنگه خودشونو توجیه میکنن.بخون

ببین من نگفتم متن کپی کنهمیگم مثلا تهش یه جمله میگفت که نشون بده از تولدش خوشحالهبه نظرم هیچی نگفتن ...

بنظرم زیادی سخت میگیری  هیچکس از تولد داداشش ناراحت نمیشه خیالت راحت الانم جدیدا ترند شده تولدا رو با جملات کوتاه تبریک میگن 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
همین که قبول داری زشت بوده خوبهبقیه که دارن یکی لنگه خودشونو توجیه میکنن.بخون

والا من برا بچه همسایه بهتر از خواهر شوهر تو تبریک میگم😂

خواهر شوهرت حسود عقده ایه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نه ولی مجبور هم نیستن استوریمو ببینن و نصفه حرف بزنن.وقتی روز عادی سه سطر تایپ میکنه واسم ولی واسه ت ...

چقد بهشون حسودی میکنی😅👌

چقد درگیر خواهرشوهراتی

خدا بهت آرامش بده انشالله 

والا بخدا من خواهرشوهر نیستم

اتفاقا ۲تا خواهرشوهر دارم

که کاری به کار هم نداریم و خوبیم

تو مشکلت حسادته

متن تامیکتو بخون چی ها نوشتی

چندسالته؟؟؟؟ خیلی مضحک بود🤣🤣🤣🤣

چقد بچه ای بخدا.... بیچاره خانواده همسرت

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

یه مثال میزنم .. من خودم تا جایی میتونم تلاش کردم مستقل باشم توی زندگی مشترکمم فقط روی خودم حساب باز کنم طوری خودم بار آوردم که الان مجرد هستم بعد زندگی مشترک اگر خدا نکرده به جدایی ختم شد بازم موفق باشم روی پا خودم بایستم خودم اینطور بار آوردم...از اینها بگذریم 

یه مدت بود دختر خاله ها مامانم میدیدم من دارن طرد میکنن بلاک میکنن رفتارا عجیب غریب دارن نزدیک ۶ سال بود رفتارشون برام عجیب بود اهمیت ندادم آخری فهمیدم پسر خاله مامانم علاقه مندم شده اونها وقتی این موضوع فهمیدن رفتارا بد با من داشتن منم از اونجایی که میدونم رفتارشون دست خودشون نیست اتوماتیک وار ناخودآگاهشون چون خانواده سالم نداشتن برای تربیت اتفاقا بخشیدمشون رهاشدن کردم گفتم مهم خودم و همسرم زندگیم هستم تمام 

گلم یه جمله میگم منی که روانشناسی کار کردم خیلی واضح دقیق واست میگم ... کسایی که آزارت میدن دست خودش ...

درسته

نه نه من اصلا حتی به زبونم نیاوردم.

اینجا پرسیدم تا ببینم واقعا حق دارم تعجب کنم ازشون یا نه.لطفا پیامای کاربرا رو بخونین.هجوم کلمه هایی که از آدمهای عجیب فقط برمیاد

بنظرم زیادی سخت میگیری هیچکس از تولد داداشش ناراحت نمیشه خیالت راحت الانم جدیدا ترند شده تولدا رو ب ...

نگفتم ناراحته

میگم‌عجیبه.همین خواهر روز عادی تند تند به من پیام میده