2777
2789
عنوان

فردا یه جایی دعوتیم چه بهونه ای بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 20 پست
امروز رفتم خونه داییم باااورت نمیشه از وقتی اومدم اعصابم خورده حالم بده از رفتاراشون حرکاتشون حرف زد ...

خیلی بدم میاد کسی میاد خونمون خاله من میریم خونشون استخون مرغ میزاره جلویه ما برای بقیه کباب و....بعد میاد خونه ما بهترین غذارو میزاریم یهو میبینی میگه شوهرم نمیاد کلی غذا میزاره رودستمون تهشم میگه خداروشکر که مامثل شما مستاجر نیستم و خرج گرونه حرفم در میارن و میرن

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
خیلی بدم میاد کسی میاد خونمون خاله من میریم خونشون استخون مرغ میزاره جلویه ما برای بقیه کباب و....بع ...

خدا لعنتشون کنه 

فقط دنبال تیکه انداختن و حسودی کردن و آمار دراوردنن 

پشت دستمو داغ کردم که دیگه نرم تو جمعشون 

فامیلای خودم کم بود فامیلای شوهرمم اضافه شد 

بنظرت فردا به مادرشوهرم بگم دوستم خودش زنگ زد که بیاد خونمون و روم نشد بگم نه  بده؟ 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا لعنتشون کنه فقط دنبال تیکه انداختن و حسودی کردن و آمار دراوردنن پشت دستمو داغ کردم که دیگه نرم ت ...

اگه خودم باشم که گوشیو خاموش میکنم ولی زنگبزن بگو مامانم یا خواهرم اومدن خونمون که نتونه حرف بزنه

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
اگه خودم باشم که گوشیو خاموش میکنم ولی زنگبزن بگو مامانم یا خواهرم اومدن خونمون که نتونه حرف بزنه

اره همینو میگم یا میگم مهمون دارم 

مادرشوهرم و مامانم انقدر رو این چیزا حساسن که نگو 

میخوان هرکی اومد خونشون و هرجا رفتن ماهم باشیم حتما 

اره همینو میگم یا میگم مهمون دارم مادرشوهرم و مامانم انقدر رو این چیزا حساسن که نگو میخوان هرکی اومد ...

نرو هرجایی بری طرف فرداش پامیشه میاد پس بگیره تو این وضعم نمیشه

از جیب شما که خبر ندارن

نرو هرجایی بری طرف فرداش پامیشه میاد پس بگیره تو این وضعم نمیشهاز جیب شما که خبر ندارن

نه نمیان 

حدود ۵۰ نفر میخوان جمع بشن خونه مادرشوهرن