2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بدون اجازه رفته خونمون خیلیم مشکوک میزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 74 پست

بعد ک نشستم خونه مادرشوهرم اینا دو دقیقه بعد ار من اومدن پایین .

مادرشوهرم گفت اره رفتن نگاه فیلم همین الان کلا جوابشون ندادم و یه اخم خیلی ریزییی کردم .

بعد اومدم بودم خونم خواهر شوهر کوچیکم هم اومد باهام ۸ سالشه نگاه خونم میکردم با یه حالت نگرانی نگاهم میکرد

حالا اصلا چیکار کنم چه عکس العملی داشته باشم چی کنم دوباره تکرار نشه اصلا نمیدونم رفتن چکار

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
وقتی اومدم کلا زنگ زدم اصلا جا خورده بودن حتی میخواستن در باز کنن جا خورده بودن.من با مادشوهرم اینا ...

شوهرت نبود خونه؟؟؟؟

یا شوهرتم اومده بود سفر با شما؟

خوب بگرد خونه رو ک دعا معا نزاشته باشن...

لای درزها مخصوصا یا جاهایی ک اصلن مشخص نباشه 

دست هاشون خالی بود؟

چند نفر تو خونه ات بودن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباهت اینه ک کلیدساز نمیاری قفلتونو عوض کنه یا قاطع برخورد کنی هرکسی دوست نداره درنبودش خونشو زیرو ...

شوهرم راضی این کار نیست 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
سوال مهمکلید خونتو چرا بقیه باید داشته باشن ؟؟؟؟؟؟

چون ک اول از قبل از من داشتن و وقتی نیسم مادرشوهرمم گلا دو آب میدع و شوهرم وقتی من نباشم میره خونه اونا ک کلید کلا دست اوناس

شوهرت نبود خونه؟؟؟؟یا شوهرتم اومده بود سفر با شما؟خوب بگرد خونه رو ک دعا معا نزاشته باشن...لای درزها ...

ن اونم نبوده 

دعا فک‌نکنم چون ک تا الان خونه رو تمیز کردم و تمام وسایل رو جا بجا کردم فک نکنم

چون ک اول از قبل از من داشتن و وقتی نیسم مادرشوهرمم گلا دو آب میدع و شوهرم وقتی من نباشم میره خونه ا ...

چه ربطی داره 

قبل ازدواج با بعد ازدواج فرق داره 

اگر نبودی هم بگو همسرت گلا رو آب بده 

مقصر خودتی که کلیدتو دادی بقیه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چه ربطی داره قبل ازدواج با بعد ازدواج فرق داره اگر نبودی هم بگو همسرت گلا رو آب بده مقصر خودتی که کل ...

شوهرم هم همبنه کارش ابنکه چند روز چند روز نیست وا من ندادم ک اصلا 

ماهم تو فامیل آدم بی فرهنگ داریم... این داستانی ک گفتید ب یک شکل دیگه برای ما رخ داده بود... من واقعن ناراحت شدم.. ولی مامانم اینا هیچی بهشون نگفتن... بعضی ها جدا بی فرهنگ هستن... خدا نگذره ازشون..

شوهرم هم همبنه کارش ابنکه چند روز چند روز نیست وا من ندادم ک اصلا

ندادی 

اما وقتی دارن باید عوض کنی

صبح کلیدساز بیار قفل رو عوض کن

به کسی هم کلید نده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan