2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما تا حالا دکتر یا پرستاری رو دیدید ک طبیعی زایمان کرده باشه؟ زایمان طبیعی خوبه ولی متاسفانه ...

الان بخون اسی میگه بچه زود دنیا اومده تو شش ماهگی

برای همین اکسیژن کافی نرسیده و...

چه ربطی به نوع زایمان داذه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بله متاسفانه شرایط روحی خوبی ندارنبچه شما خداروشکر مشکلی نداره؟

دختر منم هنگام زایمان طبیعی تو کانال گیر کرد.خدا بهمون خیلی رحم کرد خدا دکترم رو هر جا هست نگه داره سریع دستور داد سزارین .

عزیزم من راجع به این بیماری اطلاعاتی ندارم ولی علم نوین هر دردی رو بی درمان میدونه ولی الکی دارو میده برا کنترل ولی من کانالی دارم برا پیچیده ترین بیماره درمان میذاره هنوز راجع به سی پی نذاشته 

البته کانال رایگان نیست ولی اون همه گرونم نیست ارزش داره مطالعه کنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان بخون اسی میگه بچه زود دنیا اومده تو شش ماهگیبرای همین اکسیژن کافی نرسیده و...چه ربطی به نوع زای ...

نه واقعا فقط زایمان طبیعی نیس

هزار و یک علت داره از ژنتیک بگیر تا ضربه به سر و زود بدنیا اومدن و .....

من چن باری رفتم کاردرمانی دیدم بچه هایی که ژنتیک سالم وبا سزارین بدنیا اومدن ولی سی پی شدن

عزیزم من راجع به این بیماری اطلاعاتی ندارم ولی علم نوین هر دردی رو بی درمان میدونه ولی الکی دارو مید ...

ممنونم‌ ازت

متاسفانه این بیماری درمان خاصی نداره حتی تو کشورای دیگه

فقط با توانبخشی میشه به بهبود و کنترل اوضاع کمک کرد