2777
2789
دکتر تشخیص سی پی و بهتون دادن؟ چون معمولا بچه ای که به قولی نارس بدنیا بیاد مشکل تأخیر رشد داره و ت ...

بله اولش فک کردیم تاخیرش بخاطر نارس بودنشه ولی با ام آرای فهمیدیم یه قسمت مغز آسیب دیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهاری رو منظورتونه پیج کاملشو اگر دارین من خاطرم نیست ب این خانم بگید یه برچسب هایی میزنن ب دخترشون ...

آره عزیزم بهار دختر چشم آبیه پیجش و باید ببینم فالو دارم یا نه چون چنبار تو اکسپلور دیدمش

عزیزم پس فک کردی اینهمه فوت ناگهانی بچه ها تو نوزادی و اینهمه ژن معیوب از کجا اومده؟ فقط قدیما کسی ن ...

حتی دکترها دقیق نمیدونن بعد نی نی سایتی ها می‌دونن 

و ضمن اینکه قذیم‌ بر اثر کلی بیماری مثل سرخک و زردی و..‌ میکردم

چطوری الان هم زایمان طبیعی میشه نوزاد ها نمیمیرن

و زایمان طبیعی روند طبیعی ک خدا گذاشته و یعنی خدا نمیدونه این اشتباه بنده خدا میدونن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خداروشکر خیلی خوبهالان از ظاهرشون مشخص نیس؟ازدواج کردن

نه اصلا هیچ کس متوجه نمیشه

هنوزم یسری جمله هارو درست تلفظ نمیکنه ولی هم وقتی بهش میگیم تمرین میکنه و اوکی میشه هم اینکه بقیه میذارن پای قدرت بیان توی چهرش اصلا مشخص نیست

اینجور که تعریف میکنن درست غذا نمی‌خورد و تا بزرگسالی قاشق قاشق میذاشتن دهنش تا یه روز مادربزرگم عصبانی شد از مادرم بهش گفت بذار خودش بخوره انقدر ریخت غذارو تا عادت کرد مثل بقیه خودش بخوره

در کل بایداون حس استقلال و بهشون داد تا از پسش بربیاد باید تمرین کرد باهاشون سخته ولی شدنیه

تازه برادر من دیر اوکی شد چون مادرم خیلی دلسوزی میکرد نمیذاشت کاراشو خودش بکنه اگر‌زودتر میذاشت که بهترم میشد

نه ازدواج نکرده ولی راجبش باهاش حرف میزنیم دید منطقی و عادی داره ینی هنوز به کسی علاقمند نشده ولی میتونه ازدواج کنه به نظرم

حتی دکترها دقیق نمیدونن بعد نی نی سایتی ها می‌دونن و ضمن اینکه قذیم‌ بر اثر کلی بیماری مثل سرخک و زر ...

عزیزم شما تا حالا دکتر یا پرستاری رو دیدید ک طبیعی زایمان کرده باشه؟ زایمان طبیعی خوبه ولی متاسفانه اینجا اصلا توانایی زایمان طبیعی رو ندارن نه پزشک ها نه باردار ها متأسفانه آمار بچه های سی پی یا بچه هایی ک بخاطر گیر کردن توی کانال زایمان با تاخیر یا دستگاه مکش بدنیا اومدن خیلی زیاده 

نه اصلا هیچ کس متوجه نمیشههنوزم یسری جمله هارو درست تلفظ نمیکنه ولی هم وقتی بهش میگیم تمرین میکنه و ...

خیلی خوبه خداروشکر به اون حد از استقلال رسیده

خداروشکر که زحمتای خانواده نتیجه بخش بوده

انشالله عاقبت بخیر بشن

عزیزم پس فک کردی اینهمه فوت ناگهانی بچه ها تو نوزادی و اینهمه ژن معیوب از کجا اومده؟ فقط قدیما کسی ن ...

حداقل یکی دوتا؟؟؟

مامان بزرگ من ۲۱تا بچه اورده بود از۲۱تا کلا۱۴تاش مونده فک کن ۷تاش بعد زایمان مردن خب ایناهمشون بخاطر نبود علم بود.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حداقل یکی دوتا؟؟؟مامان بزرگ من ۲۱تا بچه اورده بود از۲۱تا کلا۱۴تاش مونده فک کن ۷تاش بعد زایمان مردن خ ...

بچه ها موقع زایمانم خیلی آسیب می‌دیدن فشار ب مغزشون میومد یا توی کانال گیر میکردن واقعا خداروشکر ک علم پیشرفت کرد و سزارین کشف شد

نه سونو نشون نمیده آزمایش ژنتیک و ام آر ای بچه خواهرم بخاطر زود بدنیا اومدن اینطوری شده

چقدرررر حال مادرش رو درک میکنم 

تو شرایط مشابه بودم  بچه ی منم زود دنیااومد  شرایط خوبی نداشت یادم نمیره اون روزا که از استرس اینکه بچم فلج نباشه 

دربه در دنبال دکتر و پرستارا بودم که مطمئنم کنن واای خدایا هیچ کس رو با عزیزانش امتحان نکن 

همیشه میگم خدایا یا نده یا دادی سالم و صالحش رو بده 

عزیزم شما تا حالا دکتر یا پرستاری رو دیدید ک طبیعی زایمان کرده باشه؟ زایمان طبیعی خوبه ولی متاسفانه ...

آره دیدم

بیا بریم دکتر و پرستارهای ک دیدم و میشناسم بهت تک تک نشون بدم

دکتر زایمان خوذم‌ هم طبیعی آورده بود

دیگه الکی هی نگین‌طبیعی بد هست و...

بد بود اروپا آمریکا طبیعی زایمان کردن منسوخ می‌کردن

همین گوگل ک از سر درد ساده یک تومور میسازه میگه علتش ناشناخته هست

حتی کامل بخون بچه های ک زودتر یا دیر تر زایمان میکنن‌امکان داره بیشتر مبتلا بشن 

هی یک چی یادگرفتن ماما همراه پمپ درد و سز

همون پمپ درد چیه؟ قرص آرام بخش قوی ک برای بچه ضرر داره

موقع سز چی داور بیهوشی یا بی حسی ک بازم ضرر داره برای یچه‌

حالا طبیعی دوست نداری کل مریضی بهش. ربط نده

دکتر ها میگن دلیلش مشخص نیست بعد شما دلیلش فهمیدی 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر