2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدی که زیاد دیدم ولی تقاص نه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            

دنبال انتقام نباش خواهر جز کینه که روح وجسمتو درگیر میکنه چیزی عایدت نمیشه میدونم سخته ولی سعی کن فکر نکنی وخودتو سرگرم کارای دیگه کنی واگر به روح وروانت آسیب میزنن با کارا ورفتاراشون ازشون فاصله بگیر

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

اره واقعا مادرشوهرم خیلیییی عذابم داد یبار دم اذان غروب از خدا خواتم جواب دل شکستم رو بده و به بدترین شکل ممکن داد 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه متاسفانه 

تازه بدیهایی که کردن بر عکس بهشون خوبی و شادی رسیده تا الان

اتفافا همین روزا درگیر جشن عقد دخترشون هست و تمام کارهایی که برای من دریغ کردن از لباس عروس جشن عروسی کادوی عروس.... که هیچی برای من نکردن الان بهترینش رو دارن برای دختر خودشون تدارک میبینن

دنبال انتقام نباش خواهر جز کینه که روح وجسمتو درگیر میکنه چیزی عایدت نمیشه میدونم سخته ولی سعی کن فک ...

نمیتونم خیلی بین شوهرم. و اون پسرش فرق میزاره 

همش دنبال اختلاف بین من و شوهرمه