2777
2789
عنوان

چقد عاشق شدن بده😭 اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 85 پست
رو خودت کار کن دختر خوب.این کلمات و به کار نبر و نذار باهات اینطوری صحبت بشه،،بااین نوع صحبت هیچکس ا ...

بیخشیدا ولی سگ بشاشه تو این زندگی دیسیپلین چی من فعلا دارم تلاش میکنم بلایی سر خودم نیارم حوصله خودمم ندارم 

من شبای قبل اصلا اینجوری فحش نمی‌دادم امشب عصبی بودم

☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخشیدا ولی سگ بشاشه تو این زندگی دیسیپلین چی من فعلا دارم تلاش میکنم بلایی سر خودم نیارم حوصله خودم ...

این روزات میگذره،درکت میکنم منم تو سن شما بودم فکر میکردم ته دنیاس و زمان قراره همینجا متوقف بشه،ولی هم من بزرگترشدم و عاقل تر هم با آدمای بهتر آشنا شدم و نوع نگاهم عوض شد....یه روز از دست خودت حرث میخوری که چرا برای این آدم وقت گذاشتی نه برای پیشرفتت

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
این روزات میگذره،درکت میکنم منم تو سن شما بودم فکر میکردم ته دنیاس و زمان قراره همینجا متوقف بشه،ولی ...

حرص

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
این روزات میگذره،درکت میکنم منم تو سن شما بودم فکر میکردم ته دنیاس و زمان قراره همینجا متوقف بشه،ولی ...

عزیزم من همه این راهایی که گفتیو رفتم

ته دنیا نیست ولی یه مدته قرصامو ول کردم اوضاعم زیاد خوب نیست

درست میشه میدونم

☀️

اسی اگه نمیتونی ازش دل بکنی برو از یه تراپیست کمک بگیر ولی نذار روانت به بودن با یه آدم سمی عادت کنه

رابطه ای که توش یه نفر مدام تلاش کنه خودشو به یاد دیگری بیاره اسمش رابطه نیست... مطمئن باش این پسر رفتارش با کسی کا دلش پیششه یه مدل دیگه است

هر ادم غدی پیش عشقش رام و مطیعه

ای کاش خودتو گول نزنی که ادم متفاوتیه و ریخت و رختش اینه

هیچ شخصیتی هر اندازه کله خر وقتی دلش با کسیه نمیذاره عشقش اب تو دلش تکون بخوره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
اسی اگه نمیتونی ازش دل بکنی برو از یه تراپیست کمک بگیر ولی نذار روانت به بودن با یه آدم سمی عادت کنه ...

عزیزم فعلا پول و وقت تراپیست ندارم حوصله هم ندارم این راهاراو همه شونو از اول برم

من تهش یه هفته واسه این ناراحت باشم

ولی فعلا دارم تمام تلاشمو میکنم نمی‌دونم چرا

☀️
عزیزم من همه این راهایی که گفتیو رفتمته دنیا نیست ولی یه مدته قرصامو ول کردم اوضاعم زیاد خوب نیستدرس ...

بله قطعا درست میشه

ببین میگن که

آویزونی گریزونه

گریزونی اویزونته

تو داری دنبالش میدویی و اون فرار میکنه بزاررر بره بچرخه کسی ک بهوادت بخاطرت وقتشو ازاد میکنه ب کسیم ک بی اندازع گیر بدی فراری میشه

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)