2777
2789
عزیزم تازه ۲۶ سالته الان همه بالای ۳۰ سال ازدواج میکننمن الان ۲۸ سالمه و نامزدمو ۲۶ سالگی دیدم. بهتر ...

نمیشه گف الان فلان سن ازدواج میکنن . چون همونام اگه خواستگار خوب داشتن زودتر ازدواج کرده بودن . و خب به شانسه اینم . نه به سن

همه دخترامون بیس سالگی شوهرکردن

همه دختراتون که قبله نیستن. قدرت تصمیم گیری و عقل دختر خیلی توو ۳۰ سالگی با ۲۰ سالگی متفاوته

من ۱۸ سالگی پسر داییم و دو تا پسر عمه‌هام اومدن خواستگاریم و مطمئنم اگه قبول میکردم تا الان ۵ بار جدا شده بودم. چون معیارام و طرز تفکرم عوض شده!  همون موقعم خاله‌م و دخترعمه‌م توو ۱۹ سالگی ازدواج کردن

من درسمو خوندم مهاجرت کردم الانم کار و زندگیمو دارم با ازدواج خوب. زندگی مسابقه نیست که. بعضیا اصلا تصمیم میگیرن هیچوقت ازدواج نکنن

۲۶ که هیچ، ۳۶ هم بودی من میگفتم دیر نیست. الان مگان فاکس توو ۳۸ سالگی بارداره

اگه بالای ۳۵ باشی و بچه بخوای بهتره تخمک فریز کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه گف الان فلان سن ازدواج میکنن . چون همونام اگه خواستگار خوب داشتن زودتر ازدواج کرده بودن . و خب ...

من از ۱۸ سالگی تا ۲۲ سالگی که ایران بودم شاید ۱۰ تا خواستگار داشتم و ازدواج نکردم. بهترین تصمیم زندگیم بود چون معیارا و عقلم عوض شد

این حرفای استرس اور سن بیولوژیکی و خواستگار و …. بریزین دور. البته ممکنه محله‌های کوچیکتر متفاوت باشه ولی همیشه شانس هست و مسابقه نیست

من از ۱۸ سالگی تا ۲۲ سالگی که ایران بودم شاید ۱۰ تا خواستگار داشتم و ازدواج نکردم. بهترین تصمیم زندگ ...

بحث تفکیک شانس و مسابقه نیس .. خب اگ به اینه .. قطعا تو ۳۰ سالگی و ۴۰ سالگی هم معیار و عقلت فرق میکنه . اگه مجرد شدی و به اون سن رسیدی و تنها بودی بازم .. اونوقت متوجه میشی ... 

بحث تفکیک شانس و مسابقه نیس .. خب اگ به اینه .. قطعا تو ۳۰ سالگی و ۴۰ سالگی هم معیار و عقلت فرق میکن ...

ببین فرق ۲۰ و ۳۰ سالگی اینه که ۲۰ سالگی دوره گذار از کودکی (پایین ۱۸) به بزرگسالیه. ولی دیگه از ۲۵ به بعد تقریبا میدونی که چی میخوای از زندگی

من نمیخوام درد و ناراحتی تو رو کم جلوه بدم و متوجهم که بالای ۴۰ رابطه پیدا کردن و ازدواج کردن سخته. ولی این جوی که راه افتاده که زن بالای ۳۰ ترشیده‌ست و … فقط بر علیه خود زناست. تا حالا دیدی کسی بگه مرد بالای ۳۰ ترشیده‌ست؟؟!!

واقعا دختر ۲۶ ساله نباید نگران مجرد بودنش باشه!! اره باید دیت کنه یا اگه سنتیه خواستگار ببینه ولی نباید استرس داشته باشه.

من ازدواج خوب میخام

انشالله 

همین امشب داشتم از امام حسین و خدا گله میکردم گفتم این با اونی که من میخواستم زمین تا اسمون فرق داره گفتم چرا خدایا با من اینکارو میکنی چرا نباید دلم خوش باشه اصلا هدفت از آفرینش من چی بود

اره سخته . اینایی هم ک میگن مجردی خوبه و ما هم راضی نیستم یا ازین قبیل حرفا .. حاضر نیستن حتی با خیا ...

عزیزم منم خیانت دیدم نرفتم چون مجبور بودم بمونم چون جایی نداشتم برم ..مگه میشه خیانت ببینی وبازم خوش وخرم زندگی کنی باشوهرت...ازاون روز به بعد دیگه فقط خدا میدونه چه زجری کشیدم ازاین موندن ..بخدا اگه پول داشتم یه ثانیه ام نمیموندم با اینکه من قبلا عاشق شوهرم بودم..خلاصه قضاوت اشتباهی کردی