2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 119101 بازدید | 732 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی شوهر داری؟؟؟تاپیک قبلیت که گفتی عاشق شدم بیاین عکسشو بزارم قبلا هم باهات صحبت کرده بودم شوهر ندا ...

خوشم از حس کاراگاهیت اومد

برو تو همون تاپیک عشقم که گذاشتم..عکس یه کیک شکلاتیه

تاپیک های اولمم همش درباره شوهرم و مادر شوهرمه

منم یک ماهه تعلیق بودم چطور باهاتون حرف زدم؟

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
بله خداروشکر شوهرم رسید خونه

خداروشکر

گفتی بهش؟حتما باهاش درمیون بزاذ

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
اسی جان نیا تاپیک بدتر زهرت اب میشه از ترس البته من چند تا داستان خوندم اینقدر ترسیدم وای به حال شما ...

آره واقعا

ولی واقعا خیلیا نگران بودن ازشون واقعا ممنونم

اشتباه کردی عزیزم هروقت همسایه اومد بهانه چیزی فقط سریع بگو نداااارم یا نه این دو کلمه رو تمرین کن ا ...

اهه چه بد 

متنفرم از همچین آدمایی 

مگه مجرد بود خانومه؟

عزیزم من دیشب ی شوخی با شما کردم کامنت اول تاپیکتون اگ ناراحت شدید ببخشید فقط میخواستم یخ‌ورده از او ...

اشکال نداره گلم

دقت کرده باشی اصلا حتی ریپلای هم نکردم که بگم چرا اینو گفتی و ..