2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 119163 بازدید | 732 پست
تاپیکاتو خوندم،دیگه شوهرت باهات خوب شد؟

آره الان همه چیز اوکیه 

ولی خب یه قهر طولانی رفتم و مهریه گذاشتم اجرا 

شوهرم که اومد منت کشی کلی شرط گذاشتم برای برگشتنم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شماها پیشم بودین اون اگه خیلی نگرانه اصلا نباید تنهام میذاشت میخوام باهاش برم تو قیافه 😂ولیییی ...

اتفاقا برو بغلش خودتو لوس کن بهش اقتدار بده بگو انقد خوشحالم الان پیشمی دیگه نمیترسم وقتی تو باشی 😂اونم خوشش میاد بیشتر حواسشو میده بهت 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

من زیاد با کسی صمیمی نمیشم همین چن وقت پیش بود که دیدم یکی اومده از اینستا پی ام داده و کلی چرت و پر ...

منو بگو مثل احمقا دختر عمم میومد خونمون مطلقه بود هی از شوهرم تعریف میکرد اخر فهمیدم با شوهرم ریخته روهم 

از یه طرفم بگه بهتره ک زنه بفهمه تو همه چیو ب شوهرت گفتی اونم اومدنشو میدونه.ولی نگه ترسوندی.یجور دی ...

اره باید این کارو کنم 

به شوهرم میسپرم انجامش بده

دیگه هیچ وقت در خونتونو برای هیشکی باز نکن اونم شب ....از خانوادت یا شوهرت باشه زنگ نیزنن به گوشیت پس در رو به هیشکی باز نکن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بنظرم اول ازهمه این امضای خوشگلتو عوض کن، چون فرکانس ضعیفه فعلا😜 بعدشم بشین یه فیلم ترسناک خفن نگاه کن👻

شوخی کردم، به خواهری کسی زنگ بزن بیاد پیشت یا حداقل تلفنی باهاش حرف بزن. وضعیت مشکوک همسایه رو به یکی که در دسترست هست بگو تا در صورت لزوم خودشو برسونه. یا اینکه بیان دنبالت بری خونه ی خانوادت. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
من زیاد با کسی صمیمی نمیشم همین چن وقت پیش بود که دیدم یکی اومده از اینستا پی ام داده و کلی چرت و پر ...

واای چقدر بد خدا لعنتش کنه

خدا به خودت و شوهرت سلامتی بده و برای همدیگه نگهتون داره عزیز دلم 

واقعا همینطوره بعضیا بیمارن 

امیدوارم این همسایه ما همچین قصدی نداشته باشه چون من تازه یکم زندگیم خوب شده🥹

هیچی گفتم قصیه روگفت کار اشتباهی کردی درو باز کردی شوهرم گفت اگه فردا خانومه رو دیدم بهش میگم که خان ...

نه بابا دنبال حرفین ...ولش کنین بعد این در رو هیشکی باز نکن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚