2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 110861 بازدید | 679 پست
شوهرم میگه چرا سرتو از گوشی در نمیاریمنم گفتم همین خانوما وقتی نبودی پیشم بودن تو چی 😁😂 خوب گفتم؟

اره خوب کردی😂😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی گفتم قصیه روگفت کار اشتباهی کردی درو باز کردی شوهرم گفت اگه فردا خانومه رو دیدم بهش میگم که خان ...

از یه طرفم بگه بهتره ک زنه بفهمه تو همه چیو ب شوهرت گفتی اونم اومدنشو میدونه.ولی نگه ترسوندی.یجور دیگ بگه.بهش بفمونه ک همش خونستو امشب اتفاقی بوده.نمیدونم.ولی خودتم نامحسوس امار زنه رو دربیار خونشو اینا بدونی کجاس

خداروشکر شوهرم رسید خونست پیشمه بهش گفتم در نبود تو خانومای نی نی سایت هوامو داشتن

من زیاد با کسی صمیمی نمیشم همین چن وقت پیش بود که دیدم یکی اومده از اینستا پی ام داده و کلی چرت و پرت و بد و بیراه گفته به همسرم به خانوادم به خودم کلی توهیین کرد گفتم اخه کی هستی چرا این حرفا رو میگی مگه چیکارت کردم خیلی بد حرف میزد و میگف شوهرتو جمعش کن و این حرفا شوهرت روزا با دیگرانه شبا خسته اش میاد پیش تو اون موقع هم شوهرم مریض بود و چن ماهی بود خونه بود و حتی خرید هارو هم خودم میکردم ما پیگیر شدیم که دیدیم بله یکی از خانوم های همسایه اس که چشمش دنبال همسرمه و به همسرم اس داده بود که فکر کردی کی هستی تو کوچه خودتو میگیری با اون موهات از اون روز بددل شدم میگم ببین با کسی کار نداری داری زندگیتو میکنی ولی یه عده چشم کثیفشون رو زندگیته رو همسرته

اره خوب کردی😂😂

والا 

شماها پیشم بودین 

اون اگه خیلی نگرانه اصلا نباید تنهام میذاشت 

میخوام باهاش برم تو قیافه 😂

ولیییی امشبو میترسم باید نزدیکش بخوابم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)