2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 4586 بازدید | 178 پست

ماهم خانوادگی پولامونو ماشین زیرپامونو ازدست دادیم ب امید اینکه وضعمون خوب شه ،بهترنشد هیچ بدترم شد 

دغدغه م خانواده من که همه شون یه جوری گرفتارن و شوهرم که یه شغل درست حسابی نداره یه حقوق بخورنمیر داره که من نگران عیدم چه جوری میخواییم بگذرونیم وکلی گرفتاری دیگه 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاالله عزیزم یه بخت خوب نصیبت بشه

مرسی گل❤️

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اکثر نمايشگاها شرایطی میدن پرایدو ببرین یا بفروشین واسه پيش پرداخت مابقی توافقی از خداشونه منتها سودشم حساب میکنن من خودم اینکارو کردم تو 8ماه تصفیه کردم برگه سبزو گرفتم

میشه اگه فکر یا ایده ای به ذهنتون میرسه بهم بگید . من حاضرم هر کاری بکنم تا بتونم این ماشین رو براش ...

ولی اگه تو قرص زیادبیفتی بجای خوشحالی پدرت ناراحت میشه ها..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
میشه اگه فکر یا ایده ای به ذهنتون میرسه بهم بگید . من حاضرم هر کاری بکنم تا بتونم این ماشین رو براش ...

میشه بپرسم سرمایه تون کجا از بین رفت چون ماهم همین بلا سرمون اومد

امتحاناتم (دانشگاه‌) برنامه این بود معدل بالای 18 باشه، فکر نکنم بشه

حالا فردا عروسی برم، برگشتم خوندن رو شروع کنم. 

چشام دو بینی پیدا کرده باید برم mri حوصله ندارم بیشتر میترسم با mri هم دلیلش  و درمانش مشخص نشه یا اینکه دلیلش تومور یا ام اس باشه ، هی میگم خدایا شفا بده، مرگ هم میدی یه مرگ سریع میدادی، هر روز کلی گریه میکنم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دغدغم اینکه توهیچی شانس نیاوردم حداقل تویه ازدواج خوب شانس بیارم🥲

مطمئنم سختی کشیدی که این حروفو میزنی 

اما  

این تفکرت باعث میشه تو همونم شانس نیاری

اگر نعمت های زندگیتو نتونی ببینی، نعمت شوهر خوب رو هم نمیتونی ببینی