2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 4586 بازدید | 178 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
میشه اگه فکر یا ایده ای به ذهنتون میرسه بهم بگید . من حاضرم هر کاری بکنم تا بتونم این ماشین رو براش ...

خیلی از نمایشگاهها من دیدم‌زدن فروش اقساطی ماشین. یه سر برو بپرس ببین شرایطش چطوره

دلم میخواد طلاق بگیرم اما میدونم که نمیشه

چرا عززم مشکلت چیه

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
مرسی عزیزم. ممنون از حس و انرژی خوبت.. همین که شما هم از ته دلتون خواستید من مطمئنم خدا بیشتر هوامو ...

قربونت گلم بخدایه لحظه آرزو کردم کاش من میتونستم برای پدرتون بخرم اون ماشین رو❤️❤️

سلام

من مشکل مالی دارم.ممکنه برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستید هدیه به فاطمه زهرا(س)

هر کسی فرستاد لایک کنه تا منم واسش صلوات بفرستم.ممنونم❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  

یه وام بخر

یا یه وام بگیر با سپرده گذاری البته

نیتت خیره از خدا کمک بخواه که خداوند بهترین راهو پیش پات بذاره و یادت نره هیچیو به زور نخواه

به خودش بسپار

افرین به همچین دختری👏👏❤❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  

اول تو دیوار بگرد قیمتا دستت بیاد،بعد ببین پراید بابات رو چند میبرن،تقریبی محاسبه کن پراید رو بفروشی چقدر پول کم داری،بعدش با بقیه خواهر برادرا صحبت کن اگر رضایت داشتن کمک کنن یه وامی چیزی بگیرید دسته جمعی قسطشو بدید ،یک دست صدا نداره، فقط کافیه تصمیم بگیری و بیفتی تو کار ،خدا همه چیو جور میکنه حتی وامی که ازش خبر نداری و سپرده ای هم نداشتی یهو جور میشه