2777
2789
عنوان

خانمایی که خونتون نزدیکه مادرشوهرتونه اگر براتون غذا بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونشون مهمون دعوت میکنه خورشت قیمه میزاره بدون گوشت بجای گوشت نفری یکی آلو میندازه😅بعد برای هر نفر ...

چ چندش و حال بهم زن آه اه ،

بگو میمیری ارث خور میخوره بیچاره. 

متاسفم واسه این آدما 

خب عزیزم اینقدر اذیتی رفت و آمد به حداقل برسون

به حداقل رسوندم

ماهی یه بار در حد نیم ساعت میریم باشوهرم خونشون صاف میشینیم برمیگردیم 😅

یه بار رفتم زهرمار ادرار نابودم کرد رفتم دشویی خونشون اومدم خونمون از دم درمون لخ.ت شدم لباسا مستقیم رفت لباسشویی خودمم رفتم بدنم رو حموم سابیدم 

چ چندش و حال بهم زن آه اه ،بگو میمیری ارث خور میخوره بیچاره. متاسفم واسه این آدما

آره من خیلی حالم بد میشه

تازه فامیلا هم مادرشوهرمو میبینن مثل گداها لباس میپوشه و بو گندوعه خیلی خجالت میکشم آخه چه وضع زندگیه 

بارها گفتم بپوش بگرد بخور ...گوش نمیده 

آره من خیلی حالم بد میشهتازه فامیلا هم مادرشوهرمو میبینن مثل گداها لباس میپوشه و بو گندوعه خیلی خجال ...

میفهههم منم. ازاین آدما متنفرم اگر پول نداشت. بحثی نبود. هرچند میگن. جوری. لباس بپوشید بگردید ک عزتتون حفظ. بشه بعضیا واقعااا. احمق وبیچارن

نریز دور بده ببره بخور گدای خسیس

شوهرمم بفهمه ناراحت میشه خوب ...

یواشکی میره سطل آشغال

حتی نونم دست بزنه نون مستقیم نون خشکی و...

یه بار شوهرم رفت ازاین شامپو بدنای گرون خرید داد مادرش گفت این برا موست خوبه حموم میری بزن ...اینجور میخواست من یکم راحت بشم که

نمیدونم چیکار کرد احتمالا نمیرنه بازم همون مشکل بو گندوییش هست 

شوهرم خیلی خجالت زده میشه اعصابش خرد میشه ولی میگه نمیتونم مستقیم بگم که

میاد خونمون مثلا به خرما دست میزنه برداره ، باجاش میندازم آشغالییا به جعبه بیسکوییت دست میزنه درجا آ ...

پووف چه سخت

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت