2777
2789
عنوان

خانمایی که خونتون نزدیکه مادرشوهرتونه اگر براتون غذا بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 71 پست
میزارم یه شب که خودم یه غذای خوشمزه پختم از همون غذا می‌ریزم تو ظرف می‌برم براشون میگم مامان جون دوس ...

آره همین کارو میکردم گفت نه دیگه این کارو‌ نکن من که نیاوردم که شما ظرفمو پر کنین 

اما خیلی وقتا میبرم تو ظرف خودم میبرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره همین کارو میکردم گفت نه دیگه این کارو‌ نکن من که نیاوردم که شما ظرفمو پر کنین اما خیلی وقتا میبر ...

آره این کار بهترین کاره یا مثلاً کیک یا مربا که درست کردیم بگید دوست داشتم شما هم امتحان کنید بریزین تو ظرف ببرین

اگه مواد غذایی یا چیزی بریزین مثل قبل که آماده باشه مسلماً هم ناراحت میشن هم دیگه ممکنه باهاتون لج کنن چیزی نفرستن که ظرف داشته باشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
مادرشوهر من همیشه گشنن بدبختا من دلم میسوزه براشون غذامیفرستم خالی ظرفو پس میفرسته یه چندشیه این زن ...

عزیزم همین زن که بهش میگی چندش، شوهرتو به دنیا آورده و بهش شیر داده و بزرگش کرده

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
اول بگم بهت حسودیم شد، ان شالله همیشه باهات خوب باشن.من اونروز دو تا بده ی ماست شور و ترشی پر کردم ، ...

ممنونم والله بالاخره ناراحتیایی داره اما خوبیاشم میبینم 

چرا؟

دستتون درد نکنه

وا چرا؟ الان از رو‌ ترحم اینطوری میگی؟

والا وضع توپ 

هفته ای اندازه یه گردو هم گوشت نمیره دهنشون

همیشه هم گشنه هستن بدبختا

روزا برم میبینم مثلا آش گذاشته توش نخود و سبزی اینا پیدانمیشه فقط یه مشت برنج ریخته و آب😅

یا مثلا دو تا دونه سوسیس سرخ کرده واسه سه نفر ، دقیقا ۲ تا ها

مثلا دوتا دونه سیبزمینی گذاشته پخته

موقع شام هم برم کلا رو گاز خالیه

بعد خیلی هم کثیفه تمام ظرفاش رنگ گرفتن یه وایتکس نمیزنه هیچوقت 

روغن از آشپزخونش میچکه همیشه تو سینک ظرفشویی پر ظرف کثیف و آتاآشغاله 

حالا من دلم واسه مادرشوهر پدرشوهر نمیسوزه اونا حقشونه چون خسیس و کنسن 

دلم برای مادرپیرشون میسوزه ۸۰ سالشه پیرزن سو تغذیه گرفته بدبخت

ممنونم والله بالاخره ناراحتیایی داره اما خوبیاشم میبینم چرا؟دستتون درد نکنه

حالا که گفتی خوبیا رو ببینیم، مادرشوهر من به زبون بخوام میاره، مثلا میبینی مریضم و واقعا نمی تونم سوپ بزارم، زنگ میزنم ، میپزه و پدرشوهرم میاره.

اتفاقا اونروز واقعا دلم قیمه هاشو می خواست، نمیتونم برم خونشون ، خیلی پله داره، صبح شوهرم بهش گفته بود، پخته بود.

فرستاده بود.

فرداشم سوپ فرستاده بود.

کلی قابلمه شده بود، جمع کردم، شوهرم براشون برد

عزیزم همین زن که بهش میگی چندش، شوهرتو به دنیا آورده و بهش شیر داده و بزرگش کرده

شوهرم از بچگیش بامادرش مشکل داشت البته همه بچه هاش همینن ها

همشون زود ازدواج کردن خلاص بشن از گشنگی و کثیفی 

حتی پدرشوهرم تو فکر زن گرفتنه بسکه این زن کثیفه و غذاهاش از غذاهای برده های گشنه های سومالی کپی برداری شده 

هرچی بگم تو تصورشو نمیکنی

من دوران نامزدیم فقط دوتا شاخ بود بالا سرم

اینا حموم میرن شامپو صابون مصرف نمیکنن چون گرونه

فقط‌گل سرشور و کیسه روشور!!!

وای نمیدونی چقدر بو میده بدنشون

حتی میرن دشویی ، هر دو نوعش ...دستشونو فقط با آب داغ میشورن 

اصلا به دستمال رولی دشویی و مایع دستشویی اعتقادی ندارن 

خداروشکر شوهر من انقدر تمیزه همیشه بوی بچه میده و بشدتم وسواسه فکر کنم دلیلش اینه که مادرش اینو از همه چی زده کرده و از ریسمان سیاه و سفید چندشش میشه

شوهرم از بچگیش بامادرش مشکل داشت البته همه بچه هاش همینن هاهمشون زود ازدواج کردن خلاص بشن از گشنگی و ...

انقد کثیفن مریض نمیشن؟؟؟

کسی بیادآبروش بره چیزخوب نمیپزه واسه فامیلا

پولاچیکارمیکنه ملک میخره؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
گفتی گشنه یاد مادرشوهر خودم افتادم 😬

خونشون مهمون دعوت میکنه خورشت قیمه میزاره بدون گوشت بجای گوشت نفری یکی آلو میندازه😅بعد برای هر نفر تو نعلبکی خورشت میریزه و برنج تو وسط سفره انقدر کم میشه که نفری دو سه قاشق میرسه ...تازه همیشه هم همون خورشتش هم نمیرسه خیلیا خالی میخورن چند قاشق برنج

بعد خودش نمیخوره نگاه میکنه غذای نوه ها اضافه بیاد قاشق قاشق تا اونارو جمع کنه بخوره 

بعد میگه من میل ندارم که اینارم میخورم حیف نشه😅

بعد میاد خونه ما ، پلوخوری های من گنده هستن در حد دیسن ، اونو پرمیکنه اندازه کوه آی میخوره😅🤣

مثلا میوه گلابی تو دیس میوه ها هسن و آخرای فصلشه اومدن خونمون، میگه عههه گلابی نخوردم امسال!!!!

من فقط شاخه بالاسرم 

ماهی ۷۰ در آمدشونه بعد وضع زندگی در حد گشنگان و آوارگان سومالی